Liviu Vârciu, de urgenţă pe mâna medicilor. Prezentatorul are probleme mari după covid-19. “Nu e glumă”

Badea Violeta 28.10.2021, 12:21
Liviu Vârciu, de urgenţă pe mâna medicilor. Prezentatorul are probleme mari după covid-19. “Nu e glumă”

Momente delicate pentru Liviu Vârciu. Vedeta de la Antena 1 și-a îngrijorat serios fanii din mediul online după ce a publicat un videoclip în care doctorii îi acordau îngrijiri medicale. Iată ce a pățit prezentatorul tv.

Liviu Vârciu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Liviu Vârciu, în vârstă de 40 de ani, și-a speriat urmăritorii din mediul online atunci când a postat, recent, un videoclip cu el în timp ce primea îngrijiri medicale, semn că prezentatorul tv s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate.

Din fericire, asistenta a internevit la timp și i-a luat tensiunea artistului. De asemenea, medicul i-a transmis vedetei că este totul în regulă și nu se pune problema de ceva grav. Liviu Vârciu nu a oferit foarte multe informații despre ceea ce i s-a întâmplat, dar a ținut să le transmită internauților un mesaj.

„A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă.”, a spus artistul pe pagina sa de Instagram.

Liviu Varciu a primit ingrijiri medicale
Liviu Varciu a primit ingrijiri medicale

Liviu Vârciu a fost infectat cu Covid-19

Liviu Vârciu se numără printre vedetele din România care au contactat virusul Covid-19. Deși a avut o formă ușoară a bolii, prezentatorul tv resimte încă efectele bolii, iar analizele medicale au arătat că ficatul lui a avut de suferit. Mai mult, artistul a dezvăluit că acum obosește foarte repede.

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de ovid, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni.

Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni”, a declarat Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu spunea că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit

Luna trecută, prezentatorul tv declara că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit foarte mult. În plus, artistul era foarte ocupat cu anumite proiecte.

„Sunt sănătos, nu mai am nimic, am trecut cu bine peste toate. Alerg de colo-colo, am multe de făcut. Acum mă pregătesc de lansarea filmului, la care au fost invitați toți actorii ce fac parte din distribuție, precum și familia”, povestea artistul.