Liviu Dragnea trece de la politică la gastronomie? Planul ambițios al fostului lider PSD: „O să prezint săptămânal câte o rețetă”

Stan Filon 03.02.2023, 08:12
Liviu Dragnea trece de la politică la gastronomie? Planul ambițios al fostului lider PSD: „O să prezint săptămânal câte o rețetă”

Liviu Dragnea nu se lasă, ci vrea să revină în lumina reflectoarelor, chiar dacă legea nu îi permite să mai fie ales până în anul 2024. Spune că vrea să se lupte cu marile puteri, să scape țara de PSD și PNL și să facă din România o țară suverană. Și mai vrea să-i învețe pe români…să mănânce sănătos.

Liviu Dragnea trece de la politică la gastronomie?

Liviu Dragnea nu are de gând să renunțe la politică nici în ruptul capului. A recunoscut recent ce planuri are, după eșecul de la Alianța Pentru Patrie. Vrea să facă un nou partid, dar și să îi învețe pe români să mănânce sănătos. Chiar vrea să prezinte câte o rețetă pe săptămână. 

„Primul obiectiv este să conving acest popor român că se poate, că există o cale pentru ieșirea din această criză nenorocită, generată de actuala conducere a țării, în frunte cu Iohannis și Guvernul PSD – PNL – UDMR, să le arăt cum se poate și ce beneficii sunt pentru fiecare dintre ei și pentru țară și cum poate redeveni România o țară cu adevărat suverană, păstrând toate relațiile diplomatice și economice pe care le are acum. Nu neapărat în același fel, adică nu din poziția de slugă. Al doilea obiectiv e să conving românii că se poate mânca sănătos în România. O să încep, undeva în primăvară, să prezint săptămânal câte o rețetă” a spus Liviu Dragnea la DCNews.

Liviu Dragnea trece de la politica la gastronomie
Liviu Dragnea trece de la politica la gastronomie

Dragnea vrea să scape România de mâncarea nesănătoasă

Liviu Dragnea a vorbit și despre partidul în care vrea să activeze în viitorul foarte apropiat. A spus chiar și cine ar conduce acest partid, mai ales că el nu are voie să fie ales până în iulie 2024, din cauza pedepsei cu închisoarea pe care a săvârșit-o.

„Cu partidul unde președinte va fi Carmen Dan, din mai multe motive: președinte trebuie să fie un om în care eu am încredere totală din punctul de vedere al patriotismului, al onestității, al capacității de a înțelege un program de guvernare și de a-l pune în practică și al capacității de a putea să discute cu oamenii. Este o variantă Partidul România Suverană. Brusc, după ce am vorbit despre el, trei dintre membrii fondatori au ajuns pe la PNȚCD, la ”bunul meu prieten” Aurelian Pavelescu. Am zis, dom`ne, după APP, trebuie să facem un partid, s-a vorbit de către cei 27 – 28 președinți de organizații de la APP care au plecat, n-au rămas acolo – oricum am înțeles că la APP nu mai e nimic. A fost o întâlnire acum vreo 10 zile, s-a stabilit data congresului, ca ulterior să apară o supărare și am auzit că s-au dus la PNȚCD să se înscrie acolo, pentru că vor primi funcții de vicepreședinți.

Dacă acest partid va rămâne în vigoare, dacă va fi funcțional în continuare, se va merge cu el, mai sunt și alte variante de partide. Sigur că e important partidul, dar, vă spun cu toată tăria, cel mai important e programul” a dezvăluit Liviu Dragnea în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la DCNewsTV, ”Ce se întâmplă?”. Acesta a adăugat că mereu a apărut o ”problemă” când a venit vorba să colaboreze cu vreun partid.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...