Liviu Dragnea se revoltă după ce s-a aflat de mesajele deocheate cu prietena Irinei. „Deranjează că îmi plac femeile și nu bărbații?”

Anca Manolica 17.09.2022, 22:24

Internetul vuiește după ce au fost făcute publice niște discuții deocheate între Liviu Dragnea și „Suzi”, o prietenă bună a Irinei Tănase. Fostul lider PSD ar fi pus ochii pe o brunetă focoasă, căreia i-a făcut mai multe propuneri intime pe WhatsApp. Toate acestea se întâmplau în timp ce el lua parte la întâlniri oficiale importante. Iată ce spune Dragnea despre aceste mesaje deocheate.

Liviu Dragnea, mesaje deocheate cu „Suzi”, prietena Irinei

Liviu Dragnea a încercat să o „cucerească” pe Internet pe cea mai bună prietenă a fostei sale iubite, Irina Tănase, o brunetă care are jumătate din vârsta sa. Dar totul se întâmpla în timp ce se afla la masa discuțiilor cu șefi de stat. Mai exact, era în Serbia, cu Aleksandar Vucici, președintele Serbiei, și cu premierul Macedoniei.

Dar gândurile sale erau într-o cu totul altă direcție, având cu totul alte preocupări. Stătea pe telefon și purta discuții deocheate cu frumoasa Suzi, nimeni alta decât prietena Irinei Tănase, fosta lui iubită. Cele două au lucrat la Ministerul Dezvoltării pe vremea când politicianul era unul dintre cei mai puternici oameni al României.

Cu o poză trimisă pe Whatsapp, Liviu Dragnea a început conversația cu ea și încercările de a o cuceri. Ulterior, tânăra pus pe jar de-a dreptul, trimițându-i și mai multe fotografii sexy cu ea, făcându-l pe fostul politician să îi spună: „Mă urcă pe pereți și nu mai sunt atent la ăștia. Mă gândesc numai la prostii!”, notează Cancan (vezi FOTO în GALERIE).

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea se revoltă după ce s-au făcut publice imaginile cu discuțiile

La puțin timp de la publicarea fotografiilor de către cei de la Cancan, Liviu Dragnea a reacționat dur printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. El s-a arătat deranjat de cele scrise, spunând că este „un bărbat liber, fără obligaţii, care poate vorbi cu orice femeie” şi a spus cî nu înțelege de ce au fost făcute publice aceste discuții.

(…) Aşa cum este bine cunoscut de către toată lumea sunt un bărbat liber, fără obligaţii, care poate vorbi cu orice femeie şi nu înţeleg care sunt motivele pentru care se finanţează această campanie.

Deranjează că îmi plac femeile şi nu bărbaţii? Este cineva care suferă de gelozie? Îi este cuiva teamă de mine?”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook (Vezi în GALERIA FOTO întregul mesaj).
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...