Liviu Dragnea, schimbat de la ieşirea din penitenciar. Ce postează mereu pe internet fostul lider PSD

Andra Daoud 01.07.2022, 09:29
Liviu Dragnea, schimbat de la ieşirea din penitenciar. Ce postează mereu pe internet fostul lider PSD

Liviu Dragnea nu mai e același om, de când a ieșit din închisoare. Politicianul a trecut prin niște evenimente care și-au pus amprenta asupra sa în ultimii ani, iar acest lucru se poate vedea în activitatea sa online. În ultima vreme, Dragnea a început să posteze mesaje surprinzătoare pe contul lui de Facebook, iar cei care îl urmăresc nu au putut să nu remarce schimbarea.

Liviu Dragnea, schimbare radicală după timpul petrecut în penitenciar

Se spune că timpul petrecut în închisoare schimbă pe oricine, iar Liviu Dragnea pare să confirme și el această ipoteză. A trecut aproape un an de când fostul lider PSD a fost eliberat din penitenciar și, de când se află în libertate, politicianul pare schimbat. Cel puțin dacă este să ne luăm după activitatea sa online. Dragnea este foarte activ pe Facebook, unde postează cel puțin o dată la câteva zile.

Cel care îl urmăresc pe rețeaua socială nu au putut să nu remarce că, în ultimul timp, omul politic și-a întors fața către credință. Nu lasă să treacă nicio sărbătoare importantă fără să o marcheze printr-o postare pe Facebook. Sfinții Petru și Pavel, Rusaliile, Înălțarea, Sfinții Constantin și Elena – iată doar câteva sărbători recente cărora Liviu Dragnea a simțit nevoia să le dedice câte o postare pe Facebook.

Mesajele religioase au fost interpretate de unii dintre cei care îl urmăresc drept o apropiere a fostului președinte al PSD de Biserică, în timp ce alții au văzut-o ca pe o strategie de a-și crește vizibilitatea online și de a aduna mai mulți fani pe contul său de Facebook.

Liviu Dragnea, schimbat de la iesirea din penitenciar. Ce posteaza mereu pe internet fostul lider PSD
Postarea lui Liviu Dragnea, de Sfintii Petru si Pavel

„A fost cel mai diabolizat de tot sistemul”

Avocata care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în procese a vorbit recent despre această calitate, dar și despre cum a fost perceput clientul ei. Flavia Teodosiu a declarat că nu o deranjează să fie numită „avocata lui Dragnea”, pentru că orice avocat trebuie să își asume clienții pe care îi reprezintă.

„Un avocat cred că trebuie să-și asume exact ceea ce face. Pentru mine, a fi avocata lui Dragnea este o etichetă care nu mă deranjează absolut deloc, din contră. Faptul că au apărat și apăr diverși oameni care aparțin mai multor partide, nu mi s-a pus aceeași etichetă.

Eticheta asta (‘avocata lui Dragnea’ – n.r.) a apărut datorită faptului că domnul Dragnea a fost și este un personaj. Și a fost, cred eu, cel mai diabolizat de tot sistemul și, de aceea, a rămas acest nume. Pe de altă parte, probabil și pentru faptul că am avut un succes, două, trei și am reușit să îl smulg de acolo de unde era.”, a spus avocata Flavia Teodosiu, într-o intervenție la Realitatea PLUS.

Urmăriți Impact.ro și pe