Liviu Dragnea, reacție furibundă după anunțul despărțirii de Irina. ”Știu bine ce fac”

Iancu Andreea 07.12.2021, 20:27

Cuplul format din Liviu Dragnea și Irina Tănase a stârnit mereu curiozități din partea multora, mai cu seamă din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi iubiți. Timpul petrecut de politicianul în vârstă de 58 de ani după gratii a fost dificil pentru iubita sa de numai 29 de ani, însă aceasta l-a susținut pe cât posibil pe fostul lider PSD pentru a trece cu bine peste perioada dificilă. Deși par să formeze un cuplu solid, în urmă cu câteva zile au apărut mai multe zvonuri cu privire la despărțirea lui Liviu de Irina. Politicianul a decis să nu lase loc de speculații și a vorbit public despre acest subiect personal, anunțul despărțirii de Irina fiind explicat de Liviu Dragnea.

S-au despărțit sau nu, Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea este poate unul dintre cei mai controversați politicieni din România, după ce liderul PSD a ajuns după gratii timp de mai bine de doi ani, fiind într-o relație cu o tânără cu mult mai mică decât el. Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au aflat mereu în vizorul cârcotașilor, care credeau că cei doi nu vor rezista prea mult timp împreună. În ciuda greutăților și perioadei dificile în care Dragnea s-a aflat încarcerat, cuplul pare să reziste. Din păcate, gurile rele au tot susținut recent că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-ar fi despărțit, de fapt.

În urmă cu puțin timp, Irina Tănase era cea care oferea o primă reacție cu privire la acest subiect. Tânăra nega zvonurile cu privire la despărțire, dar și pe cele legate de o idilă cu fostul său iubit. Partenera lui Liviu Dragnea a părut extrem de sigură pe sine și a accentuat că nu există motive pentru care ea și iubitul său să nu formeze un cuplu.

De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

Liviu Dragnea, reacție după anunțul despărțirii de Irina
Liviu Dragnea și Irina Tănase, iubita sa

Reacția lui Liviu Dragnea după anunțul despărțirii de Irina

Deranjat de faptul că viața sa privată se află din nou pe tapet, fostul lider PSD a reacționat dur la adresa celor care au speculat povestea despărțirii sale de Irina. Liviu Dragnea a ținut să menționeze că își dorește ca acest subiect să înceteze, motiv pentru care a ales să facă unele dezvăluiri chiar pe contul său de Facebook. Politicianul a precizat că problemele cu adevărat importante îi privesc pe români, punctând faptul că deciziile pe care el le ia, fie în viața privată, fie în cea politică, sunt unele asumate.

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:
1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.
2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe