Liviu Dragnea, operat de urgență! Ce a pățit fostul lider PSD în spatele gratiilor. Apropiații sunt îngrijorați

Veștile despre Liviu Dragnea au ieșit la iveală, cu puțin timp în urmă. Fostul lider PSD a întâmpinat probleme în spatele gratiilor, astfel că s-a decis că va fi operat de urgență. Apropiații politicianului încarcerat s-au arătat foarte îngrijorați de anunțul venit în această vineri.

Liviu Dragnea, operat de urgență! Ce a pățit fostul lider PSD în spatele gratiilor. Apropiații sunt îngrijorați

Liviu Dragnea s-a accidentat când lucra în atelierul auto, din incinta Penitenciarului Rahova, acolo unde este încarcerat. Fostul lider PSD a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Anunțul legat de starea sa de sănătate a fost făcut de către reprezentanta legală a acestuia, Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea, operat de urgență! Ce a pățit fostul lider PSD în spatele gratiilor. Apropiații sunt îngrijorați

Fostul lider al PSD a întâmpinat o problemă în spatele gratiilor, fiind operat de urgență

Politicianul s-a accidentat în timp ce se afla în atelierul de la Penitenciarul Rahova, iar în momentul de față starea lui generală este una stabilă. Potrivit celor de la Mediafax, incidentul care ar fi putut avea urmări mult mai dramatice s-a produs când fostul lider al social-democraților se ocupa de reparația ușei unei dube.

„S-a tăiat pentru că a sărit un flex, când repara ușa de la o dubă. A fost operat și este stabil”, a declarat avocata lui Liviu Dragnea.

Fostul șef al PSD se afla în incinta Penitenciarul Rahova, din Capitală, unde își săvârșește pedeapsa. A fost condamnat, în luna mai din 2019, la 3 ani şi jumătate de închisoare, din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Spre final de ianuarie 2020, Dragnea a sperat să obțină o rejudecare din partea magistraților, în dosarul angajărilor fictive, pentru care a primit condamnarea. Sentința pe care deja o execută a însemnat și o amânare a nunții pe care spera să o facă cu iubita lui, Irina Tănase. De asemenea, de curând cei doi au rămas și fără nași de cununie. Cu un an în urmă, Liviu Dragnea susținea că nași le vor fi Lia Olguța Vasilescu și soțul ei, Claudiu Manda. Se pare că aceștia ar fi renunțat la ocazia de-a le deveni părinți spirituali lui și Irinei Tănase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI