Liviu Dragnea i-a spus adio iubitei sale? Ce ar fi aflat despre Irina. Şi-ar fi făcut imediat bagajele şi ar fi plecat din casa ei

Ana Anitoiu 05.12.2021, 11:11
Liviu Dragnea i-a spus adio iubitei sale? Ce ar fi aflat despre Irina. Şi-ar fi făcut imediat bagajele şi ar fi plecat din casa ei

Liviu Dragnea i-ar fi spus adio iubitei sale, după ce ar fi aflat ceva ce n-ar putea ierta în legătură cu Irina Tănase. Fostul lider al PSD și-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat din casa în care locuiau împreună. Politicianul, care a spus anterior că își dorește să se căsătorească cu partenera lui cu 30 de ani mai tânără decât el, nici n-ar vrea să audă de împăcare.

Liviu Dragnea își dorea să se căsătorească cu Irina Tănase

Înainte de a intra la închisoare, Liviu Dragnea s-a arătat foarte îndrăgostit de iubita lui cu 30 de ani mai tânără decât el. Apoi, Irina Tănase, acum în vârstă de 29 de ani, l-a vizitat cât de des a putut. Când fostul lider al PSD a fost eliberat, ea le-a spus jurnaliștilor că merge „să-și ia bărbatul acasă”, iar ulterior cei doi s-au sărutat pasional, în văzul tuturor. El a declarat recent că ar vrea să se căsătorească cu ea.

„Nu știu când, mi-aș dori sincer. Este o fată pe care o iubesc. O fată care m-a iubit și mă iubește și care a stat în acești doi ani grei, poate mai grei pentru ea decât pentru mine, stăpână pe picioarele ei, deși erau mulți și multe care o asasinau cu mesaje de socializare au uitat ce număr de telefon are.

Pe de altă parte, mulți și multe care stăteau mai departe au venit lângă ea și lângă noi, ceea ce mă bucură foarte mult.  Da, mi-aș dori, doar că eu consider ceva sfânt acest act și nu-mi place să vorbesc înainte despre aceste lucruri.  Nu sunt un om pudic, dar nu sunt nici foarte voluptos în a spune ce vom face. Copii îmi doresc oricând, iubesc foarte mult copiii”, a spus Liviu Dragnea, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Liviu Dragnea i-a spus adio iubitei sale
Liviu Dragnea si Irina Tanase

Motivul pentru care Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase

Însă, se pare că fericirea lor nu a durat mult după eliberarea lui Liviu Dragnea. Fostul președinte al PSD nu s-ar mai fi întors acasă de câteva zile și i-ar fi blocat Irinei Tănase toate căile de a-l contacta. Tânăra și-ar dori să se împace cu el, dar el nici n-ar vrea să audă de așa ceva.

Motivul pentru care cei doi s-ar fi despărțit ar fi acela că Irina Tănase ar fi păstrat vie relația cu fostul ei iubit, în secret. Recent, Liviu Dragnea ar fi aflat acest lucru și ar fi decis imediat să o părăsească pe partenera lui, potrivit cancan.ro. Politicianul ar sta de vorbă tot timpul cu Codrin Ștefănescu.

Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase a negat faptul că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea și că fostul președinte PSD ar fi plecat de acasă în urmă cu câteva zile. Tânăra a vorbit și despre motivul presupusei despărțiri.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a spus Irina Tănase, care a devenit cunoscută ca iubita lui Liviu Dragnea.

Irina Tănase a dezvăluit și că în acel moment Liviu Dragnea nu era acasă și a adăugat că atunci când îl va vedea, îi va spune să răspundă și el pe marginea acestei informații.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...