Liviu Dragnea e istorie. Bărbatul bogat alături de care a fost surprinsă Irina Tănase. Foto

Iancu Andreea 26.05.2022, 21:40

Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea, fostul șef PSD, este deja de multă vreme apusă. Deși a rezistat anilor în care politicianul a stat după gratii, la doar câteva luni de la ieșirea sa din penitenciar povestea de dragoste a început să fie umbrită de scandaluri. Irina apărea în asocieri cu un presupus amant, iar fostul lider social-democrat alegea să se distanțeze complet de aceasta. Acum, la aproape jumătate de ani distanță, Irina Tănase a fost surprinsă în compania unui alt bărbat bogat. Tânăra pare să se fi orientat.

Irina Tănase, alături de un bărbat cu situație

Este tânără și frumoasă, având un viitor în față pentru a cunoaște din nou dragostea. După ce relația de aproape opt ani cu Liviu Dragnea a fost încheiată brusc, în ciuda susținerii pe care Irina Tănase a exprimat-o de fiecare dată când fostul său iubit era acuzat, tânăra a reușit deja să îl dea uitării. Aceasta mărturisea cu durere în suflet, în urmă cu jumătate de an, că nu mai poate ține piept neadevărurilor speculate despre ea, motiv pentru care ea și Liviu s-au despărțit după ce au apărut SMS-urile care dezvăluiau infidelitatea tinerei.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, a spus Irina Tănase, mai demult.

Tânăra, în compania unui multimilionar

Recent, fotoreporterii mediaflux.ro au surprins-o pe Irina Tănase într-o postură complet neașteptată. Jovială și extrem de relaxată, fosta lui Liviu Dragnea a fost văzută în compania unui bărbat extrem de bogat, cunoscut ca fiind „Regele medicamentelor”. Irina Tănase și Roger El Akoury au ieșit la prânz într-un restaurant din centrul Capitalei, acolo unde sursele indicate au remarcat apropierea și gesturile dintre cei doi.

Afaceristul a luat masa alături de blondină, dar și de alți doi parteneri, cu care discuțiile au fost însă scurte. Totuși, este un semn important faptul că Irina a participat la această întâlnire. După ce au încheiat totul, fosta parteneră a lui Liviu Dragnea a plecat însă dezamăgită, multimilionarul alegând să își continue activitatea de afaceri.

Liviu Dragnea e istorie, după ce Irina Tănase a fost surprinsă alături de un bărbat bogat
Irina Tănase și multimilionarul libanez
foto – mediaflux.ro

Cine este libanezul Roger El Akoury, de fapt

Multimilionarul libanez Roger El Akoury este fostul patron al celebrului lanţ de farmacii Sensiblu. Totodată, afaceristul este şi cel mai important acţionar al A&D Pharma. Acesta a reușit să bifeze una dintre cele mai importante tranzacții de pe piața farmaceutică, în 2017, după ce a vândut afacerea unui fond de investiții din Cehia pentru 400 de milioane de euro. Astfel, lanțul Sensiblu a fost preluat de cei care dețin și Dr. Max și casele de pariuri Fortuna. Totodată, libanezul este și co-proprietarul Cambridge School of Bucharest.

În ciuda averii sale impresionante, multimilionarul este totuși o prezență discretă, alegând să țină viața privată departe de ochii curioșilor. Pe de altă parte, el s-a remarcat în presa mondenă în urmă cu 16 ani. Roger El Akoury trăia pe atunci o poveste discretă de dragoste cu Anna Lesko. Lucrurile între ei s-au încheiat însă la fel de liniștit precum au debutat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...