Liviu Dragnea, chemat iar la DNA. Fostul lider PSD, „hărţuit” de sistem: „Nu se lasă”

Nicu Stan, Anca Lupescu 26.07.2021, 09:32
Liviu Dragnea, chemat iar la DNA. Fostul lider PSD, „hărţuit” de sistem: „Nu se lasă”

Liviu Dragnea, chemat iar la DNA. Fostul lider PSD, „hărţuit” de sistem: „Nu se lasă”. Fostul lider al PSD se simte hăituit de DNA, în contextul în care exact la ora la care a fost citat, avea programare la RMN, pentru a se căuta așa cum trebuie de boala de care suferă la coloană.

Liviu Dragnea are din nou emoții. A fost chemat la DNA

Liviu Dragnea este chemat iar la DNA. Fostul lider PSD se simte în continuare hărțuit de sistem.

Liviu Dragneaa fost citat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru a veni luni la sediul parchetului, scrie pe Facebook, Codrin Ștefănescu, prieten bun cu fostul lider PSD.

Liviu Dragnea da cu subsemnatul la DNA
Liviu Dragnea da cu subsemnatul la DNA

Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă

”Vreau sā fac un anunț! Hārțuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el!”, a informat Codrin Ștefănescu, pe pagina proprie de socializare.

Codrin Ștefănescu mai anunță că citarea lui Dragnea la DNA denotă faptul că ”sistemul ăsta ticălos și rezist nu se lasă”.

Cui îi este frică de Liviu Dragnea?

”Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!”, a adăugat sursa citată, referitor la fostul lider al PSD.

Magistrații Tribunalului Giurgiu au hotărât, pe 15 iulie, eliberarea lui Liviu Dragnea, decizia fiind definitivă. Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în lun mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Liviu Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată din pușcărie.

Liviu Dragnea, la eliberare

”După doi ani de chin și suferință, abuzuri și umilințe. Cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am intrat aici România era o țară prosperă, care avea speranță. Din păcate acum e o dictatură feroce, e o țară în care libertatea de exprimare e în pericol. Viitorul României este amanetat.

Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent în ultimele luni ca la instanţă când se va judeca liberarea să-mi recunosc vinovăţia ceea ce eu nu am acceptat pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic”, spunea Liviu Dragnea la ieșire de pușcărie.

Urmăriți Impact.ro și pe