Liviu Dragnea, audiat la DNA. Codrin Ștefănescu este furios: „Hārțuirea lui continuā. Sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā”

Cristian Cojocaru, Anca Manolica 25.07.2021, 21:11
Liviu Dragnea, audiat la DNA. Codrin Ștefănescu este furios: „Hārțuirea lui continuā. Sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā”

Codrin Ștefănescu este furios din cauza faptului că Liviu Dragnea va fi audiat de către DNA. Apropiatul fostului lider PSD dă vina pe un ”sistem ticălos care nu se lasă”.

Liviu Dragnea urmează a fi audiat de DNA

Anunțul a fost făcut de către unul dintre apropiații fostului președinte PSD, Liviu Dragnea. Codrin Ștefănescu a publicat în decursul zilei de astăzi pe pagina sa de Facebook faptul că Liviu Dragnea urmează a fi audiat mâine de către procurorii DNA. Ștefănescu a afirmat că această întâlnire a fost programată de către magistrați chiar la ora la care urma să fie examinat de către medici cu ajutorul unui RMN.

Apropiatul lui Dragnea consideră că acesta din urmă este hărțuit într-o formă continuată, iar ”sistemul ăsta ticălos și rezist nu se lasă. Teama de Dragnea traspiră prin toți porii lor.

”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā!

Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!”, se arată în postarea lui Codrin Ștefănescu.

liviu dragnea audiat
Liviu Dragnea a mai fost audiat si in decursul zilei de luni prin videoconferinta

Fostul lider PSD a mai fost audiat zilele trecute

Luni, Liviu Dragnea a fost audiat prin videoconferință de către judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție. Avocații acestuia au reclamat însă că, din cauza tehnicii, mesajul transmis de către fostul lider PSD nu a fost unul inteligibil.

„Din păcate, ceea ce a spus domnul Liviu Dragnea s-a auzit foarte prost şi urmează să facă, probabil, o adresă către Înalta Curte pentru a remedia acest aspect. Din păcate, nu prea am înţeles mare lucru. În esenţă, asta a spus, că se află într-o detenţie nelegală”, a declarat avocata Flavia Teodosiu.

Această audiere a avut loc în cadrul procesului în care Dragnea solicită să fie eliberat, considerând că este deținut în mod ilegal. Totodată, fostul președinte al social-democraților nu a fost adus de la penitenciar, fiind reprezentat de către avocații din sala de judecată. La începutul acestui an, Dragnea a depus o contestație care a fost respinsă de către magistrați în data de 30 ianuarie. Decizia a fost atacată de fostul lider PSD la completul de cinci judecători ai Instanței Supreme.

Urmăriți Impact.ro și pe