Liviu Dragnea ar fi de negăsit după despărţirea de Irina: “Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui”

Beatrice Dumitru 05.12.2021, 17:12
Liviu Dragnea ar fi de negăsit după despărţirea de Irina: “Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui”

Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase nu a mai durat mult după ce fost lider PSD a ieșit din închisoare. Acesta a părăsit-o pe iubita tinerică și a plecat din casa în care locuiau împreună,  fără să spună nimănui unde. Motivul rupturii ar fi un fost iubit al Irinei Tănase.

Liviu Dragnea, de negăsit după ce s-a despărțit de iubită

Liviu Dragnea (59 ani) și Irina Tănase (28 ani) s-au despărțit după ce un prieten i-ar fi arătat fostului lider PSD un filmuleț trucat cu iubita sa în compania unui bărbat, cu care a avut o relație îninate de a-l cunoaște pe fostul politician Acesta s-a enervat foarte tare, și-a luat lucrurile și a plecat de-acasă, fără să discute cu Irina.

Liviu Drganea nu a spus nimănui unde a plecat și nimeni nu poate lua legătura cu el, nici măcar copiii săi, aceștia fiind foarte îngrijorați. O sursă din apropierea cuplului a dezvăluit că motivul despărțirii este gelozia și nu vreun fost iubit.

 Liviu Dragnea ar fi de negăsit după despărţirea de Irina: “Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui”
Liviu Dragnea si Irina Tănase s-au despărțit.

”Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat. I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a spus o sursă din apropierea cuplului, pentru Click!.

Liviu Dragnea plănuia să se căsătorească cu Irina Tănase

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare pe data de 15 iulie, după ce a executat doi ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Scăpat de închisoare, fostul lider PSD plănuia să se căsătorească cu iubita sa. 

Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem. Copii îmi doresc oricând. Irina a suferit mult, ca și toată familia mea”, spunea Liviu Dragnea în luna octombrie în emisiunea lui Denise Rifai, „40 de întrebări”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...