LIVE VIDEO WTA Praga / Simona Halep iese din primul tur al probei de dublu. Continuă joi pe tabloul principal la simplu

Marian Cărăvan 12.08.2020, 11:42
LIVE VIDEO WTA Praga / Simona Halep iese din primul tur al probei de dublu. Continuă joi pe tabloul principal la simplu

Simona Halep debutează astăzi și în proba de dublu a turneului WTA de la Praga. Românca va face pereche cu cehoaica Barbora Strycova, una dintre cele mai bune jucătoare în această probă în ultimii ani.

UPDATE. Simona Halep se oprește după primul  meci în proba de dublu a turneului WTA de la Praga. Alături de Barbora Strycova a cedat în trei seturi in fața perechii Kudermetova/Pavlyuchenkova.

Simona Halep și Barbora Strycova încep asaltul în proba de dublu

Inițial, Simona Halep trebuia să intre în competiție pe tabloul de la dublu luni, 10 august, însă vremea le-a jucat feste organizatorilor, astfel că multe meciuri au fost amânate din cauza ploii. După ce a avut un meci istovitor la simplu cu slovena Polona Hercog, Simona Halep revine azi pe teren pentru meciul de din proba de dublu.

Așa cum menționam, Simona Halep face pereche cu Barbora Strycova, locul doi mondial la dublu şi una dintre cele mai bune jucătoare în această probă în ultimii ani. Cele două jucătoare și-au dorit să joace împreună, după cum a mărturisit cehoaica Barbora Strycova.

„Vorbeam de ceva timp, chiar i-am spus că e grozav că va reveni în circuit la Praga. Sunt fericită că va fi aici. Am întrebat-o dacă vrea să jucăm dublu, mi-a spus «da, chiar voiam să te întreb același lucru, dar mi-ai luat-o înainte».

Mereu mi-am dorit să joc alături de ea. Este o mare campionă. E un privilegiu pentru mine că pot juca cu ea aici, la Praga”, a declarat Barbora Strycova, pentru WTA Insider.

Partida Simona Halep / Barbora Strycova – Veronika Kudermetova (locul 28 WTA dublu) / Anastasia Pavlyuchenkova (locul 114 WTA dublu) este programată să înceapă după ora 14:00 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 2.

Urmăriți Impact.ro și pe