Live Video Untold 2021. Ce vedem în prima zi de festival: Benny Benassi, DJ Snake sau Steve Aoki intră în scenă astăzi

Daria Petrescu 09.09.2021, 14:53
Live Video Untold 2021. Ce vedem în prima zi de festival: Benny Benassi, DJ Snake sau Steve Aoki intră în scenă astăzi

UNTOLD este unul dintre cele mai așteptate festivaluri din an. De semenea, este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen. Pe scena unuia dintre puținele festivaluri de amploare internațională vor urca artiști din toată lumea, pe parcursul a patru zile. Evenimentul începe pe 9 septembrie și se termină pe 12. Live Video Untold 2021. Ce vedem în prima zi de festival: Benny Benassi, DJ Snake sau Steve Aoki intră în scenă astăzi

Live Video Untold 2021. Ce vedem în prima zi de festival

Printre artiștii anunțați anul acesta la UNTOLD se numără Martin Garrix și David Guetta. Pe scenă alături de ei vor urca Dimitri Vegas & Like Mike. Aceștia nu au lipsit de la festival niciodată până acum, fiind prezenți încă de la ediția din 2015. DJ-ii Steve Aoki, Alok și Afrojack vor veni și ei la festival în 2021. De asemenea, DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig vor urca pe scena de la Cluj.

The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA vin pentru prima data la UNTOLD. Aceștia vor susține un spectacol pe măsură pentru iubitorii de muzică live. Ce vedem în prima zi de festival: Benny Benassi, DJ Snake sau Steve Aoki intră în scenă astăzi.

Joi, 9 septembrie, vor urca pe scenă:

-Daydreaming: Armen Miran, Satori Live, Viken Arman, Yokoo

-Fortune: Bryan Kearey, Cosmic Gate, John O’Callaghan, Solarstone

-Time: Dj Dark & Mentol, Maestros Del Ritmo, Paul Damixie, Steff Da Campo

-Mainstage: Benny Benassi, DJ Snake, Kungs, Steve Aoki, Tujamo,Tyga

-Alchemy: Caspa, DOC + Guests: Facem Records, Netsky, Satra B.E.N.Z.

-Galaxy: Cellini, Nina Kraviz, Pan-Pot, Yaya

Reguli de acces la UNTOLD

Pentru că ne aflăm încă în plină pandemie de coronavirus, fanii care vor participa la eveniment trebuie să respecte cu strictețe legulile impuse. Aceștia vor avea acces doar cu Certificatul Digital EU COVID-19 sau cu testare rapidă antigen. De asemenea, cei prezenți trebuie să vină cu actul de identitate și Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass), care să conțină:

-dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccin autorizat în România;

-dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

-dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Au fost eliminate măsurile de distanțare în perimetrul festivalului

„Cei care se testează (antigen rapid) în centrele sau clinicile furnizorilor medicali autorizați ai festivalului UNTOLD primesc automat după testare brățara care atestă veridicitatea testului și rezultatul negativ.

Aceștia nu trebuie să mai prezinte Certificatul Digital EU COVID-19 la intrarea în festival, dar trebuie să aibă la ei dovada rezultatului negativ al testului, în format fizic sau electronic, și actul de identitate pe toată durata evenimentului.

Toți cei care au cumpărat abonamente sau bilete au în acest moment garanția că accesul în perimetrul festivalului UNTOLD se va face pentru absolut toate persoanele care fie sunt testate negativ, fie fac dovada anticorpilor, fie sunt vaccinate, conform normelor de mai sus.

De asemenea, au fost eliminate și măsurile de distanțare în perimetrul festivalului, toate normele aplicate fiind în concordanță cu studiile științifice applicate”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Urmăriți Impact.ro și pe