Listă de comenzi deschisă pentru Kia XCeed facelift în România. Prețurile încep de la 23.190 de euro

Bogdan Bârliga 29.07.2022, 11:11
Listă de comenzi deschisă pentru Kia XCeed facelift în România. Prețurile încep de la 23.190 de euro

Gama Kia XCeed a fost actualizată și pe lângă modificările de design modelul poate fi comandat acum cu o motorizare plug-in hibrid.

La interior apar noi teme grafice, un nou panou al selectorului transmisiei și apare un nou sistem de navigație cu ecran tactil de 10.25 inch.

Elemente noi de design

Kia XCeed facelift dispune de noi blocuri optice tip LED și o grilă redesenată asociată cu o bară de protecție față și prize de aer cu design sportiv.

La partea din spate apar elementele de caroserie ce includ un nou difuzor cu un spoiler de protecție negru lucios și un design discret pentru ornamentele pentru sistemul de evacuare, iar blocurile optice LED au o nouă semnătura luminoasă.

A fost introdusă echiparea GT

Facelift pentru Kia XCeed: este introdusă echiparea GT-Line și poate fi comandat un sistem de propulsie plug-in hibrid

Noua echipare GT-line prezintă o serie de accente sportive care o diferențiază de modelul de bază: un design mai dinamic al grilei încadrează noua parte frontală, în timp ce o priză de aer inferioară sportivă și un element ornamental lateral al spoiler-ului adaugă un aspect mai agresiv mașinii.

Fantele de aer cu finisaj cromat, închise la culoare, ajută la alimentarea cu aer prin partea din față pentru a reduce rezistența în timpul deplasării și pentru a îmbunătăți eficiența aerodinamică.

În partea posterioară, farurile spate cu LED-uri în formă hexagonală și un difuzor inferior sportiv în culoarea caroseriei completează modelul modernizat.

Interior optimizat

XCeed facelift vine cu noi teme grafice captivante pentru panoul de bord digital Supervision de 12.3 inch, ale căror mod de afișare se schimbă în funcție de modurile de condus ale automobilului, în timp ce un nou panou al selectorului transmisiei – negru lucios – și o nouă oglindă retrovizoare cu ramă subțire îmbunătățesc atât forma, cât și funcționalitatea.

Facelift pentru Kia XCeed: este introdusă echiparea GT-Line și poate fi comandat un sistem de propulsie plug-in hibrid

Prin echiparea GT-line se oferă o serie de îmbunătățiri pentru a se potrivi cu aspectul sportiv a exteriorului, inclusiv un volan de tip „D-cut” inspirat din motorsport, plafon interior în culoarea neagră, mânerul schimbătorului de viteză învelit în piele perforată și un design special al scaunelor de inspirație GT-line.

Noul sistem de navigație cu ecran tactil de 10.25 inch al noului XCeed dispune de conexiune multiplă Bluetooth oferită standard și este compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay.

Pe lista de opțiuni se regăsesc un sistem audio JBL Premium cu tehnologie Clari-Fi, aer condiționat cu două zone, oglinzi exterioare rabatabile electric și încălzite, un volan încălzit, un parbriz încălzit, scaune față încălzite și ventilate și scaune scaune spate încălzite.

Cât costă Kia XCeed facelift în România

Un sistem de propulsie plug-in hybrid (PHEV) este din nou disponibil pentru noul XCeed, combinând un pachet de baterii litiu-polimer de 8.9 kWh, un motor electric de 44.5 kW și un motor termic „Kappa” GDI de 1.6 litri cu patru cilindri.

Prețurile pentru modelul de bază Kia XCeed facelift cu motorizarea 1.0 T-GDI încep pe piața locală de la 23.188 de euro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Bogdan Bârliga
Este editorul coordonator al secției Auto de pe Impact.ro. A început să lucreze în presă din anul 2002 și a experimentat mai multe domenii de activitate ( politic, social, economic) până...