Lionel Messi, una caldă, alta rece. După câștigarea Balonului de Aur, argentinianul a fost „repetent” în meciul de campionat

Andrei Cezar, Dragos Ștefănescu 02.12.2021, 14:55
Lionel Messi, una caldă, alta rece. După câștigarea Balonului de Aur, argentinianul a fost „repetent” în meciul de campionat

Lionel Messi, una caldă, alta rece. După câștigarea Balonului de Aur, argentinianul a fost „repetent” în meciul de campionat. Atacantul lui PSG a fost titular în partida cu Nice, terminată cu scorul de 0-0, și unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren, alături de colegul său din atac, Kylian Mbappe.

Joc foarte slab prestat de Lionel Messi, la două zile după ce a câștigat Balonul de Aur

PSG a remizat pe teren propriu, cu Nice, scor 0-0, în etapa a 16-a din Ligue 1. La doar două zile de la câștigarea celui mai important trofeu individual din fotbal, Lionel Messi a fost titular și nu a impresionat deloc. El și-a prezentat cel de-al 7-lea Balon de Aur în fața fanilor care l-au aplaudat la scenă deschisă.

Cu tripleta formată din Di Maria, Messi și Mbappe, formația pariziană nu a reușit să găsească drumul spre gol. Mai mult, ocaziile importante ale partidei au aparținut celor de la Nice, însă intervențiile remarcabile ale lui Donnarumma au salvat PSG de la o înfrângere rușinoasă pe teren prorpiu.

Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost ținta criticilor pentru evoluțiile lor slabe, iar ziarul L`Equipe le-a acordat acestora cea mai mică notă, 3.

Au părut de multe ori deconectați de la partidă. Pretențiile de la ei sunt mult mai mari, iar ei au fost cei mai slabi de pe teren”, a fost concluzia francezilor.

Deși se așteptau ca proaspătul câștigător al Balonului de Aur să își arate calitățile pentru care a fost ales cel mai bun jucător al lumii, suporterii parizienilor au trăit, timp de 90 de minute, o nouă dezamăgire. La fel ca în alte partide jucate de starul argentinian în tricoul lui PSG.

Lionel Messi, una calda, alta rece. Dupa castigarea Balonului de Aur, argentinianul a fost „repetent” in meciul de campionat

Cifre rușinoase pentru un ”Balon de Aur”

Messi are 7 meciuri jucate în Ligue 1 pentru Paris Saint-Germain și a reușit să înscrie un singur gol. Nici la capitolul assist-uri atacantul argentinian nu stă prea bine, el reușind în acest sezon să ofere doar 3 pase decisive.

Lionel Messi și Gianluigi Donnarumma și-au prezentat în fața supoerterilor trofeele individuale câștigate. Messi – cel de-al 7-lea Balon de Aur, iar goalkeeperul italian trofeul trofeul Yashin, pentru cel mai bun portar din lume în 2021, primit recent tot în cadrul galei de la Paris care a fost organizată de revista France Football.

Urmăriți Impact.ro și pe