VIDEO

Lionel Messi, pregătit de debutul în cinematografie. În ce serial va juca starul din naționala Argentinei

Sorin Barbu 10.06.2022, 10:22
Lionel Messi, pregătit de debutul în cinematografie. În ce serial va juca starul din naționala Argentinei

Fanii lui Lionel Messi își vor vedea idolul într-un serial foarte apreciat în America de Sud. Starul lui PSG a filmat deja scenele pentru al doilea sezon din „Los Protectores”. Scenariul peliculei are legătură cu lumea fotbalului.

Lionel Messi, apariție spectaculoasă într-un serial celebru

Lionel Messi pare tot mai atras de o carieră în filme, după ce se va retrage din fotbal. Jucătorul care a câștigat de șapte ori „Balonul de Aur” și-a făcut deja „încălzirea” și a filmat primele scene ale serialului de debut.

Atacantul lui PSG a jucat un rol „cameo” ( o singură apariție) într-un episod din al doilea sezon al serialului „Los Protectores”, care va putea fi vizionat în 2023. Este vorba de un serial din Argentina, foarte popular în America de Sud, în care eroii principali sunt trei impresari din lumea fotbalului care încearcă să-și salveze afacerile și sunt nevoiți să se unească.

Marca a scris că scenele cu Messi au fost filmate la Paris, orașul în care starul naționalei sud-americane locuiește în aceste moment. „Ne-au surprins pe toți, a reușit să intre foarte bine în rol”, a fost concluzia celor care au participat la momentul respectiv.

Lionel Messi, criticat după meciul în care a scris cinci goluri

Anunțul privind participarea în serialul „Los Protectores” a fost făcut la doar câteva zile după duelul dintre Argentina și Estonia 5-0. Messi a marcat de cinci ori și a a devenit al treilea jucător care a reușit o astfel de performanţă la naţionala „pumelor”.

„Nici nu puteam închide sezonul mai bine. Am câștigat Finalissima și astăzi am adăugat mai multe minute de pregătire pentru Cupa Mondială. Le mulţumesc încă o dată tuturor celor care au fost pe teren și celor care ne urmăresc de la distanță. Ne vom odihni câteva zile și ne vom întoarce foarte curând! Îmbrăţişări tuturor!!”, a scris Lionel Messi pe contul său de Instagram

Atacantul a avut parte și de critici la finalul partidei. Fanii i-au reproșat că nu s-a oprit într-un moment în care o coleg de echipă a fost lovit, a continuat faza și a trimis mingea în plasă.

Urmăriți Impact.ro și pe