Linia din palmă care arată că ai o legătură cu divinitatea

Badea Violeta 14.04.2022, 21:18
Linia din palmă care arată că ai o legătură cu divinitatea

Cititul în palmă este o tradiție veche de a afla trecutul, prezentul și viitorul cuiva, la fel ca horoscopul. Știai că o linie din palma ta îți arată dacă ești sau nu protejat de Divinitate? Ei bine, acest lucru este confirmat de Mihai Voropchievici. Prezent în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, cunoscutul numerolog a dezvăluit cum arată această linie specială. Iată ce a spus!

Semnul din palmă care arată ca ești protejat de Divinitate

Cititul în palmă este o formă de artă străveche care ne poate oferi o perspectivă asupra personalității noastre și ne poate dezvălui fapte despre viitorul nostru. Este un instrument extrem de valoros care poate ajuta pe cineva să ia decizii importante dacă are nevoie de puțină îndrumare.

Cu toate acestea, există o linie în palmă care este extrem de rară și care prevestește multe lucruri bune pentru cei care o au. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, îndeamnă pe toată lumea să o caute pe propriile mâini pentru a vedea dacă sunt protejați sau nu de Divinitate.

Acesta a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, cum arată această linie specială din palmă. Ea se află lângă linia vieții și ne arată că suntem extrem de norocoși.

„Fiecare cu ce i-a lăsat Dumnezeu. Unul are linia vieții, altul linia capului sau a inimii și tot așa. Nu o poate avea toată lumea. Linia rară apare lângă linia vieții. Această linie a îngerului păzitor este paralelă cu linia vieții”, a declarat Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Semnul care iti arata ca esti protejat de Divinitate
Semnul care iti arata ca esti protejat de Divinitate

„Prin fapte bune, o poți dobândi”

Potrivit lui lui Mihai Voropchievici, liniile din palmă pot apărea atât la naștere, cât și mai târziu. De exemplu, cea care îți arată dacă ești protejat de Divinitate o poți dobândi doar prin fapte bune și apare, de regulă, la mâna dreaptă.

„În palme pot apărea linii noi. Te poți naște cu ea sau poate apărea în timp. Îngerul păzitor vine și își oferă darurile după bunătate.

Prin fapte bune, o poți dobândi. Mulți oameni o confundă cu linia vieții. Dacă o ai la mâna dreaptă reprezintă că ai dobândit-o prin fapte bune”, a declarat cunoscutul numerolog.

Cu toate astea, unele persoane se pot naște cu această linie la mâna stângă. Acest lucru reprezintă „darul și protecția născutului”, potrivit lui Mihai Voropchievici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...