LIDL vinde joi un produs care va face furori. Preţul e incredibil de mic

Iancu Andreea 15.03.2022, 17:33
LIDL vinde joi un produs care va face furori. Preţul e incredibil de mic

Retailerul german Lidl aduce vești importante pentru clienții săi, la fel ca în fiecare săptămână. Lanțul de magazine aduce o nouă ofertă destinată cumpărătorilor săi fideli, care apreciază produsele pe care le așază pe rafturi magazinul german. Oferta de joi de la Lidl aduce în atenția clienților un produs nou, care se regăsește la un preț incredibil de mic.

Ce produse propune Lidl în oferta de joi

Magazinele Lidl se pregătesc pentru o nouă ofertă, retailerul german obișnuindu-și deja cumpărătorii cu game noi de produse specifice bucătăriilor internaționale, în fiecare săptămână. Începând de luni, ofertele Lidl s-au îmbogățit cu o serie de articole alimentare din cadrul bucătăriilor britanice și irlandeze. Totodată, noua campanie aduce și o serie de discount-uri la numeroase alte produse, care au prețuri extrem de mici.

Lidl România prezintă în această săptămână campania „O lume plină de gust”, care include alimente precum diferite produse pe bază de carne de vită, conserve, mezeluri precum și felul de mâncare deja celebru bucătăriei britanice cunoscut drept „fish & chips”, alături de cartofi în crustă. Prețul cartofilor este de numai 6,99 de lei, în timp ce steak-ul de vită irlandeză pornește de la 25,99 lei pentru 380 de grame. Și pentru că nicio masă nu este completă fără o băutură fină, produsele din ofertă aduc savoarea britanică și irlandeză în pahare.

Lidl vinde joi un produs la un preț mic
Lidl vinde joi un produs la un preț mic

Săptămâna 14-18 martie 2022 vine cu noutăți la Lidl

Dincolo de ofertele privind campania cu produse specifice bucătăriei britanice și irlandeze, Lidl propune și alte articole la prețuri mici. Uleiul de măsline extravirgin, ideal în salate și nu numai, poate fi achiziționat pentru prețul de 18.89 lei. Pe de altă parte, o friptură bună și suculentă poate fi savurată pentru un preț de 22,99 lei per suta de grame a sortimentului „Denver steak Black Angus”.

Cei pasionați de o gustare delicioasă, pot cumpăra o ofertă de cârnăciori de bere pentru 1,99 lei per suta de grame. De asemenea, în secțiunea de mezeluri se regăsesc și cârnăciorii cabanos pentru 7,99 lei pentru o sută de grame. De asemenea, salamul bănățean feliat, din gama „Cămara noastră” este comercializat la prețul de 3,29 de lei suta de game, în timp ce șunca de porc „Dulano” se vinde la 6,49 lei pentru suta de grame.

Oferta acestei săptămâni la Lidl include și alte produse la prețuri accesibile. Dulciurile sunt și ele la reducere, alături de alte articole apreciate de cumpărători. De asemenea, de joi sunt puse la vânzare mai multe produse destinate relaxării, printre care o saltea pentru masaj cu funcție de încălzire, la prețul de 279 lei

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...