Lidl scoate din nou la vânzare celebrii adidași care au făcut furori în iarnă. Când se va întâmpla asta și cât vor costa

Daria Petrescu 10.06.2021, 08:24
Lidl scoate din nou la vânzare celebrii adidași care au făcut furori în iarnă. Când se va întâmpla asta și cât vor costa

Lidl scoate din nou la vânzare celebrii adidași care au făcut furori în iarnă. Aceștia au fost retrași de pe piață la sfârșitul anului trecut, în decembrie, iar acum, reprezentanții companiei vin cu vești bune. Iată când se va întâmpla asta și cât vor costa.

Lidl scoate din nou la vânzare celebrii adidași

Pe 5 iulie, distribuitorul Lidl va scoate la vânzare adidașii care au fost retrași în timpul vânzării, din 27 decembrie. Astfel că, urmează să găsim din nou în magazinele Lidl, celebrii adidași, din această vară.

În această zi, distribuitorul își va scoate la vânzare renumiții adidași care au stârnit o nebunie extraordinară în timpul perioadei de Crăciun.

Oferite în cele 1.500 de magazine ale grupului duminică, 27 decembrie, adidașii, precum și tricourile, șosetele și toboganele vândute între 3 și 13 euro au fost retrase de la deschidere. Mulți clienți nu ezită să cumpere ca mai apoi, să îi vândă pe internet, la pete 12, 99 euro.

Perechea va fi vândută în continuare cu 12,99 euro

Evident, prețul fiind foarte mare, față de oferta din magazinele Lidl, cumpărătorii au fost puțini, după cum explică șeful Le Bon Coin.  Motiv pentru care, din această vară, clienții vor găsi din nou produsul în magazine.

În noul său flyer, marca anunță întoarcerea adidașilor pe 5 iulie cu citate de la clienți găsiți pe rețelele de socializare. „Produs legendar”, „sunt legendare” (putem citi pe prospect).

Perechea va fi vândută în continuare cu 12,99 euro și de această dată va fi însoțită pe rafturi de produse de vară precum un prosop de plajă, flip-flops, o geantă de cumpărături și chiar o geamandură. Toate în culorile mărcii și vândute între 2 și 10 euro, potrivit bfmtv.com.

Robotul de bucătărie Monsieur Cuisine, din nou pe piață din luna iunie

Într-un alt registru, Lidl își oferă din nou robotul de bucătărie Monsieur Cuisine, joi, 3 iunie. Aceasta este vechea versiune neconectată, care va fi vândută cu 199 de euro contra 229 de euro din vânzarea anterioară.

În timp ce este acuzat de contrafacere în Franța pentru versiunea conectată a robotului său, grupul se asigură totuși că,  această comercializare a vechii versiuni nu este legată de probleme legale.

Lidl se asigură chiar că o nouă versiune mai reușită a robotului său de uz casnic va fi oferită până la sfârșitul anului în Franța.

Condamnat în Spania să își retragă Monsieur Cuisine Connect din vânzare, Lidl face obiectul unei proceduri similare în Franța, în urma unei reclamații a companiei Vorwerk care comercializează robotul Thermomix. Judecătorii francezi nu și-au dat încă decizia cu privire la o posibilă caracterizare a încălcării.

Despre Lidl

Lidl reprezintă unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine, care în ultimii ani s-au extins în mai multe orașe din România.

Până anul acesta, salariile la Lidl nu erau prea ofertante, iar odată cu instalarea pandemiei, situația s-a agravat. În primăvara acestui an, însă, cei care au vrut să intre în echipă, au avut parte de o surpriză.

Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine. Lanțul de magazine este parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm.

 

Urmăriți Impact.ro și pe