LIDL pune la vânzare gadget-uri de ultima generaţie la preţuri mici. Lumea se va înghesui să le cumpere

Stan Filon 20.01.2022, 09:54
LIDL pune la vânzare gadget-uri de ultima generaţie la preţuri mici. Lumea se va înghesui să le cumpere

LIDL vine cu vești bune pentru toți cumpărătorii săi. Magazinul adorat de milioane de români va pune la vânzare gadget-uri de ultima generaţie la preţuri mici. Cu siguranță clienții fideli ai retailerului vor fi încântați să descopere noile produse la rafturi. În plus, în toate magazinele din țară veți găsi și produse tradiționale locale din mai multe regiuni ale țării.

Gadget-uri de ultima generaţie la preţuri mici, la LIDL

LIDL Romania vine cu surprize grozave pentru clienții din toată țara. Rafturile magazinelor se vor umple de produse tradișionale din toate colțurile țării. Alimente pe care avem ocazia să le gustăm doar când plecăm în vacanță prin țară. În magazinele LIDL vom descoperi și vinuri noi, pe care nu le-am mai găsit până acum în magazine. Retailerul oferă posibilitatea de a cumpăra produsele acestea fără a fi nevoiți să avem un card LIDL Plus activ, așa că e bine să știți acest lucru înainte de a vă gândi să mergeți în oricare dintre locații pentru a face o achiziție.

De fapt, tot ce trebuie să avem de făcut este să alegeți produsul pe care LIDL România îl pune la vânzare, și să mergeți să îl cumpărați și chiar dacă sunteți foarte pretențioși la mâncare, tot veți găsi multe produse pe placul vostru. Trebuie specificat faptul că aceste produse se vor găsi în magazinele LIDL pentu o perioadă scurtă de timp, așa că nu trebuie să pierdeți timpul.

Gadget-uri de ultima generatie la preturi mici, la LIDL
Gadget-uri de ultima generatie la preturi mici, la LIDL

Prețuri pentru toate buzunarele

De asemenea, LIDL aduce în magazinele din toată țara și gadget-uri de ultima generaţie, la preţuri mici. Clienții vor fi bucuroși atunci când vor putea cumpăra, de exemplu, o tastatură și mouse wireless la prețul de doar 129 de lei, ideale pentru munca de acasă, dar și de la birou. Sunt, de asemenea foarte utile și pentru gameri, care nu se vor mai încurca în cabluri atunci când joacă jocurile lor preferate.

Un alt exemplu este aparatul de laminat pe care clienii îl vor putea achiziționa la preul de doar 89 de lei. Acesta vine cu 30 de folii pentru laminarea fierbinte: 10x A4, 10x A5, 10 cărți de vizită, iar afacerea poate fi pusă pe roate deja.

Magneții de frigider sunt o bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Ei bine, LIDL vine cu o ofertă de nerefuzat pentru acești clienți. 100 de piese – alfabet, 90 de piese – cifre, la prețul de doar 14,99 de lei. Mesajele lăsate celor dragi pe frigider pot fi acum mult mai ușo de citit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...