Lidl oferă vouchere de 200 de lei. Ce trebuie să facă toți clienții data viitoare când merg în magazin

Ana Anitoiu 02.10.2022, 22:44
Lidl oferă vouchere de 200 de lei. Ce trebuie să facă toți clienții data viitoare când merg în magazin

Lidl oferă vouchere în valoare de 200 de lei. Iată ce trebuie să facă toți clienții data viitoare când merg în magazin, astfel încât să aibă șanse să le obțină, până pe 15 decembrie, pentru a le folosi la cumpărături la oricare dintre magazinele din țară ale retailerului german.

Ce trebuie să facă clienții Lidl pentru voucherele de 200 de lei

Cei care vor să câștige un voucher de 200 de lei trebuie să urmărească episodul serialului „Chef Mat” corespunzător ediției în cadrul căreia vrea să se înscrie și să identifice cele trei ingrediente-cheie semnalizate prin grafică, cât timp invitații gătesc.

De asemenea, participanții la concurs trebuie să cumpere, în perioada campaniei corespunzătoare ediției în cadrul căreia vor să se înscrie, produse din magazinele Lidl în valoare totală, înregistrată pe un singur bon fiscal, de cel puțin 70 de lei, cu TVA inclus. Cel puțin un produs trebuie să fie dintre cele trei ingrediente-cheie identificate.

„Pentru a se înscrie în Campanie, Participantul trebuie sa acceseze site-ul surprize.lidl.ro/chefmat și să completeze formularul destinat înscrierii în Campanie, corect și complet”, au transmis reprezentanții Lidl.

Lidl ofera vouchere de 200 de lei
Lidl

Alte premii oferite de Lidl

În afară de voucherele de 200 de lei, Lidl mai oferă și alte premii, în cadrul aceluiași concurs. De exemplu, în cadrul ediției șapte a emisiunii „Chef Mat”, desfășurată în perioada 30 septembrie – 15 octombrie, participanții pot câștiga un aparat de vafe.

În ediția cu numărul opt, desfășurată între 1 și 15 noiembrie, participanții vor putea câștiga și un cuptor cu microunde, iar în cea de-a noua ediție, în perioada 1 – 15 decembrie, un alt premiu oferit este un espressor. În fiecare ediție sunt acordate câte cinci vouchere în valoare de 200 de lei.

Voucherele în valoare de 200 de lei pot fi folosite pentru cumpărături în lanțul de magazine Lidl de pe teritoriul României în termen de cel mult un an de la data în care au fost primite, în urma acestei campanii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...