Lidl oferă gratis clienților așa ceva. Produsul e cu adevărat încântător, ce trebuie să faci

Ana Anitoiu 06.05.2021, 11:12
Lidl oferă gratis clienților așa ceva. Produsul e cu adevărat încântător, ce trebuie să faci

Lidl oferă gratis clienților din România un produs cu adevărat încântător ce poate avea un preț mare în magazine. Reprezentanții retailerului german au explicat ce trebuie să facă doritorii ca să aibă șansa să primească acest premiu.

Ce oferă Lidl gratis clienților

Lidl a lansat un concurs special pentru clienții din România, sub sloganul ”Câte gusturi atâtea înghețate”. Marele premiu este o combină frigorifică XXL Bosch, dar pot fi câștigate și 15 vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei, în lanțul de magazine.

Combina frigorifică XXL Bosch este în două uși, cu răcitorul sus și congelatorul jos, și este mai lată decât cele obișnuite. Compania susține că acest produs oferă mai multă flexibilitate pentru depozitarea alimentelor datorită rafturilor și sertarelor din sticlă cu utilizare versatilă din compartimentul congelatorului. În plus, acesta are opțiunea de congelare rapidă.

Ce le ofera Lidl gratis clientilor. Care sunt conditiile
Magazin Lidl

Ce capacitate are produsul oferit de Lidl și cât costă în magazine

Combina frigorifică XXL Bosch oferită de Lidl drept premiu în cadrul campaniei are un volum de 375 litri pentru frigider, cu 124 litri pentru cutia cu legume. În afară de funcția de super-răcire, aceasta are și suport pentru sticle. Congelatorul are un volum de 105 litri, două sertare transparente și capacitate de congelare de 16 kilograme în 24 de ore. Dimensiunile totale ale produsului sunt de 1,93 metri înălțime, 0,7 metri lățime și 0,8 metri adâncime.

În alte magazine nu sunt disponibile foarte multe modele de combină frigorifică XXL Bosch. Un astfel de produs se vinde cu aproape 5.000 de lei, la o reducere de 34%, un model ceva mai nou decât cel prezentat pe site-ul companiei.

Ce trebuie să faci ca să câștigi premiul de la Lidl

Pentru a avea o șansă să câștige o combină frigorifică XXL Bosch, clienții Lidl trebuie să facă cumpărături de cel puțin 70 de lei, iar în coșul lor să se găsească un produs din gama Gelatelli sau Bon Gelati. Apoi, trebuie să înscrie bonul în concurs.

Concursul pentru o combină frigorifică XXL Bosch sau unul dintre cele 15 vouchere de cumpărături Lidl în valoare de 50 de lei disponibile se desfășoară până la data de 23 mai, aproape de finalul ultimei luni de primăvară.

Reduceri mari la Lidl

De asemenea, pentru săptămâna de după Paște, lanțul de magazine Lidl a pregătit oferte speciale pentru clienții din România. Începând de marți, 4 mai, retailerul german pune la dispoziția doritorilor numeroase produse alimentare cu preț redus.

De exemplu, românii pot cumpăra de la Lidl doradă eviscerată, aflată la ofertă, la prețul de 2,49 lei/kg. În plus, o caserolă de pulpe de pui superioare, dezosate, costă 7,79 lei/650 gr, iar mixul grill de porc se află la reduceri în magazinele Lidl, la 1,69 lei/100 gr. Vezi AICI oferta Lidl pentru această săptămână!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...