Lidl deschide un nou magazin special în România. Ce vei putea găsi în parcare

Stan Filon 15.09.2021, 08:09
Lidl deschide un nou magazin special în România. Ce vei putea găsi în parcare

Lidl deschide un nou magazin special în România, chiar în Curtea de Argeș. Noul magazin a fost construit pe același loc unde s-a aflat o altă unitate din același lanț, care a fost însă închisă la începutul anului în curs, deoarece nu mai făcea față cerințelor actuale!

Lidl deschide un nou magazin special în România

Așadar, magazinul Lidl din Curtea de Argeș a renăscut din propria cenușă și s-a transformat în doar câteva luni într-un magazin nou-nouț, care are în prim plan un impact cât mai redus asupra mediului, dar şi să ofere clienţilor săi o experienţă de cumpărături cât mai bună.

Noul magazin Lidl din Curtea de Argeş dispune de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficienţă energetică prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenţă şi sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalaţiile de climatizare, dar și staţia de încărcare pentru automobile electrice, unde au acces două autoturisme în același timp.

Lidl deschide un nou magazin special în Romania
Lidl deschide un nou magazin special în Romania

S-a ridicat din propria cenușă

Noul magazin Lidl din Curtea de Argeş are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 m² și peste 90 de locuri de parcare. Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităţilor, Lidl face o serie de recomandări pentru clienţi, publicate atât online, cât şi în incinta magazinelor.

Clienții sunt sfătuiți să plătească cu cardul bancar, să evite zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor şi legumelor pe care doresc să le cumpere şi păstrarea distanţei recomandate faţă de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienţii care stau la rând să păstreze distanţa recomandată faţă de cei din jurul lor, şi în noul magazin din Curtea de Argeş se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În acelaşi timp, Lidl face apel la solidaritatea clienţilor pentru a respecta, la rândul lor, atât recomandările autorităţilor, cât şi măsurile individuale de prevenţie în timpul cumpărăturilor.

Prin inaugurarea magazinului Lidl din Curtea de Argeş, compania continuă strategia de a oferi zilnic românilor produse la cel mai bun raport calitate-preţ, într-o largă varietate de sortimente, chiar dacă pentru asta sunt necesare mereu investiții în sustenabilitate, la baza acţiunilor companiei stând eficienţa şi demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România. Orarul de funcţionare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 şi 22:00, iar duminică între 8:00 şi 20:00.