Lidl dă vouchere cu sume însemnate românilor. Ce trebuie să faci pentru a primi premiul

Badea Violeta, Narcisa Tomulescu 23.08.2021, 14:13
Lidl dă vouchere cu sume însemnate românilor. Ce trebuie să faci pentru a primi premiul

Lidl România vine cu noi oferte spectaculoase pentru clienții fideli! Reprezentanții magazinelor au anunțat că fiecare cumpărător poate beneficia de vouchere, dar trebuie să îndeplinească o anumită condiție. Iată ce trebuie să faci pentru a primi premiul!

Lidl România, noi propuneri pentru clienți

Lidl România demonstrează, încă o dată, că este o companie căreia îi pasă de părerea clienților săi și care știe exact ce trebuie să facă pentru a rezista pe piață. Retailerul german a găsit o nouă metodă de a comunica cu cumpărătorii.

Mai exact, reprezentanții au gândit o strategie inedită pentru a afla informații despre experiența pe care o au aceștia la cumpărături în magazinele din toată țara.

În schimbul detaliilor furnizate, Lidl România pune la bătaie gratuit în fiecare lună 20 de vouchere a câte 100 de lei fiecare. Astfel, compania a decis să-i recompenseze pe cei care îi furnizează informații despre experiența pe care o au la cumpărături.

În acest mod, conducere va afla despre problemele existente în supermarketuri, dar va afla și care sunt cerințele românilor. Clienții se pot înscrie la această promoție pe site-ul celor de la Lidl.

Lidl da vouchere cu sume insemnate romanilor
Lidl da vouchere cu sume insemnate romanilor

Ce accesorii pentru grădină o să fie puse la dispoziția clienților

Lidl România scoate la vânzare un accesoriu pentru grădină. Este vorba despre Pompa submersibilă Parkside. Aceasta ajută la golirea sau umplerea unei piscine gonflabile.

Accesoriul are o înălțime maximă de pompare de șapte metri, deține un motor de de 400W și poate pompa 10.000 litri pe oră, cât și un cablu de alimentare de 10 metri. Prețul pompei submersibile Parkside este de 149 de lei și intră în ofertă pe data de 26 august.

Veștile bune pentru cei care au grădină nu se opresc aici! Lidl România mai pune la vânzare un aparat de la Parkside destinat clienților care au nevoie să își ascută lanțul de la drujbă. Acesta are o putere de 85W și 5000 rotații pe minut. De asemenea, aparatul oferă iluminare LED în zona de ascuțire, are șină de ghidare și opritor reglabile. Prețul acestui accesoriu este de 119 lei.

În plus, reprezentanții Lidl mai pregătesc un produs pentru clienții din România. Este vorba despre foarfeca telescopică de la Parkside. Aceasta poate fi folosită pentru toaletarea copacilor din curte fără să mai trebuiască să te urci pe o scară sau în copac.

Pânza ferăstrăului măsoară 30 de cm, iar mânerul este telescopic și oferă o lungime situată între 1,6 și 2,65 metri în cinci trepte. Prețul acestui accesoriu este de doar 69 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe