Lidl dă o nouă lovitură pe piața electrocasnicelor. Dispozitivul smart care se vinde la un preț de neratat

Stan Filon 27.01.2023, 20:38
Lidl dă o nouă lovitură pe piața electrocasnicelor. Dispozitivul smart care se vinde la un preț de neratat

Lidl dă o nouă lovitură pe piața electrocasnicelor, după ce va scoate la raft un produs după care românii se dau în vânt! Oferta intră în vigoare de-abia de săptămâna viitoare, însă toți clienții trebuie să știe exact ce specificații are acest produs și, mai ales, prețul imbatabil cu care îl vor putea cumpăra.

Lidl dă o nouă lovitură pe piața electrocasnicelor

Așadar, Lidl se pregătește să dea din nou lovitura cu un produs adorat de foarte mulți români, care va fi găsit la raft începând de săptămâna viitoare. Mai sunt doar câteva zile, însă așteptarea merită din plin, deoarece este un produs de ultimă generație, la un preț foarte atrăgător.

Așadar, începând de săptămâna viitoare fanii magazinelor Lidl vor putea achiziționa, dacă se grăbesc, un televizor foarte performant. Modelul care va fi disponibil în magazinele retailerului este Blaupunkt BA32H4142LEB. Dispozitivul are display LED, cu diagonală de 80 de cm și rezoluție HD Ready (1.366 x 768 de pixeli).

Lidl da o noua lovitura pe piata electrocasnicelor. Dispozitivul smart care se vinde la un pret de neratat
Lidl da o noua lovitura pe piata electrocasnicelor. Dispozitivul smart care se vinde la un pret de neratat

Acces la peste 7.400 de aplicații

Televizorul Blaupunkt rulează sistemul de operare Android TV, care oferă acces la peste 7.400 de aplicații. Modelul dispune de următoarele porturi: 3 x HDMI, 1 x Ethernet, 1 x mufă audio de 3.5 mm, 2 x USB și slot CI+. La acestea se adaugă conexiuni wireless Wi-Fi și Bluetooth.

În plus, difuzoarele au putere de 8 W, iar sistemul audio este compatibil cu tehnologia Dolby Atmos, așa că petrecerile nu vor mai fi niciodată la fel fără acest televizor. La Lidl, televizorul va fi disponibil începând de joia viitoare (2 februarie), la prețul de 699 de lei. Trebuie să specificăm faptul că prețul este unul foarte atractiv, mai ales dacă este să ne uităm la eMAG, unde același televizor costă 979 de lei.

Mai trebuie specificat însă și faptul că dispozitivul face parte din clasa energetică F, cu un consum de energie electrică la 1.000 ore de 30 kWh. Cu suportul instalat, televizorul are dimensiunile 471,7 x 203,7 x 721,6 mm și o greutate de 5,3 kg. Modelul este compatibil cu standardul VESA 200 x 200.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...