Lidl, anunţul momentului pentru toţi clienţii din România. Ce poţi face acum în toate magazinele din ţară

Stan Filon 04.12.2021, 18:41
Lidl, anunţul momentului pentru toţi clienţii din România. Ce poţi face acum în toate magazinele din ţară

Lidl a venit cu anunţul momentului pentru toţi clienţii din România! Compania se implică în protejarea mediului înconjurător prin lansarea unei campanii de reciclare de baterii vechi. Campania se desfășoară în toate magazinele Lidl din țară, iar cei care decid să ducă bateriile vechi în centrele de colectare din interiorul magazinelor Lidl vor avea parte și de o surpriză.

Lidl a făcut anunţul momentului pentru toţi clienţii din România

Compania Lidl s-a decis să dea o mână de ajutor pentru menținerea unui mediu sănătos, așa că a lansat o campanie națională de reciclare a acumulatorilor vechi. Trebuie menționat faptul că această campanie este valabilă până la finalul anului în curs, mai exact până pe data de 31 decembrie.

Așadar, magazinele Lidl îi așteaptă pe toți românii care au baterii vechi acasă în toate magazinele din țară, unde aceștia le pot depune. Clienții Lidl care vor lua parte la campanie vor avea parte și de o surpriză foarte plăcută. Fiecare client va putea primi în schimbul bateriilor vechi, unele noi.

Lidl a facut anuntul momentului pentru toti clientii din Romania
Lidl a facut anuntul momentului pentru toti clientii din Romania

Lanțul de magazine se implică în protejarea mediului

Mai exact, pentru fiecare 7 baterii reciclate, aceștia vor primi o baterie nou-nouță. LIDL Romania le ofera clientilor baterii AEROCELL la schimb pentru cele aduse la reciclare, iar chiar dacă brand-ul în sine nu este unul dintre cele mai cunoscute, este totuși o ocazie să scăpăm în mod responsabil de bateriile vechi și să obșinem altele noi în schimul lor.

„La campanie pot participa toate persoanele fizice, indiferent de vârstă, care aduc baterii și acumulatori portabili uzați în cuantumul stabilit. În cadrul Campaniei „Reciclează înțelept! Fiecare baterie contează!” Organizatorul, prin intermediul Partenerului, oferă la schimb o baterie nouă model AA marca AEROCELL pentru 7 baterii uzate / acumulatori uzați predate, indiferent de marcă. Persoanele fizice care aduc spre schimb in cadrul unei predări de baterii / acumulatori uzați  mai mult de 210 baterii sau acumulatori portabili uzați vor primi 30 de baterii noi”, precizează Lidl România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...