FOTO EXCLUSIV

Lidia Buble s-a făcut de poveste la o terasă din București. S-a văzut totul până și în stația de autobuz, călătorii s-au uitat la ea ca la urs

Ana Ionescu 11.05.2021, 11:33

Lidia Buble nu mai este deloc o fată cuminte. Cântăreața pare că vrea să iasă în evidență cu orice preț. Ținutele sale sunt din ce în ce mai provocatoare, deloc demne de fiica unui preot. Artista a șocat pe toată lumea cu ultima sa apariție la o terasă din Capitală.

Toată lumea s-a uitat ca la urs la Lidia Buble. Ce gesturi a făcut diva la o terasă din Dorobanţi

Fosta iubită a lui Răzvan Simion și-a petrecut o după-amiază la o terasă din București. Apariția ei nu putea fi trecută cu vederea. Trecătorii pur și simplu nu au putut să își ia ochii de la diva și au rămas șocați.
Lidia a stat la terasă mai multe ore și a butonat non-stop telefonul. Pozițiile în care a fost surprinsă de paparazzi impact.ro nu sunt deloc demne de o vedetă. La cafeneaua din Dorobanți, artista a stat cu picioarele pe scaune, crăcita, încât și călătorii din autobuz au remarcat-o.

La un moment dat, Lidia a fost întreruptă din activitatea ei, butonatul telefonului, de un vânzător ambulant de cărți. Cu toate că era foarte absorbită de ceea ce făcea pe mobil, Lidia nu l-a ignorat. A vorbit cu el și chiar a cumpărat o carte. Apoi, Lidia revenit la telefon și și-a văzut în continuare de treabă, fără să îi pese că toata lumea se holba la ea.

Lidia Buble s-a facut de poveste la o terasa din Bucuresti
Lidia Buble s-a facut de poveste la o terasa din Bucuresti

Lidia Buble s-a reinventat în ultimii ani

Lidia Buble nu mai seamănă deloc cu fata cuminte și inocentă de la debutul său în lumea muzicală. Acum, artista pozează sexy pe rețelele de socializare, iar pe profilul de Instagram abundă imagini în care apare în ipostaze foarte provocatoare.

Lidia s-a reinventat ca artistă, și-a schimbat întreagă echipă de imagine și este cu totul diferită de Lidia de la începuturile carierei sale. De câțiva ani, artista face foarte mult sport și este foarte atentă la felul în care arată. A slăbit enorm și încearcă să își mențină o silueta perfectă.

„Am început să fac mult mai mult sport decât făceam înainte şi m-am conturat foarte bine. De slăbit, foarte puţin în kilograme. Mai mult în centimetri, dar nu foarte mult. Am pus masă musculară. Am făcut foarte mulţi ani de sport. Am terminat liceul sportiv. Îmi place foarte mult sportul… La un moment dat am luat o pauză pentru că aveam foarte multă treabă, mergeam prin ţară… Dar m-am reapucat. Dacă nu ajung zilnic, cel puţin de cinci ori pe săptămână tot ajung”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Lidia Buble la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe