Lidia Buble s-a dat de gol. Detaliul care demonstrează că se află cu iubitul în vacanță

Ioana Bucur 29.06.2022, 13:05

După despărțirea de Răzvan Simion, cântăreața s-a ferit să se mai afișeze în public cu un nou bărbat. Cu toate că este foarte atentă cu informațiile și imaginile pe care le împărtășește cu fanii săi, Lidia Buble s-a dat de gol. Vedeta se bucură de câteva zile de relaxare, alegând una dintre destinațiile preferate ale românilor. În fotografiile superbe publicate în mediul online, internauții mereu vigilenți au observat un detaliu ce demonstrează că artista nu este singură în vacanță.

Lidia Buble, cu iubitul în vacanță?

Doar câteva zile ne mai despart de a doua lună de vară. Cu toate că sunt șanse mici să ducă lipsă de concerte și proiecte în această perioadă, Lidia Buble a făcut în așa fel încât să se poată bucura de câteva zile de liniște și relaxare, iar destinația aleasă de ea este una dintre preferatele românilor: Grecia.

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, artista este destul de activă pe platformele de social media, mărturisindu-le urmăritorilor că nu este prima oară când ajunge în Grecia, dar este întâia oară când va putea să se bucure cu adevărat de frumusețea țării.

„Am revenit în Grecia după niște ani buni. Prima dată am venit când aveam vreo 14 ani (…) Nu am avut timp să vizitez. Apoi am mai venit o dată, dar nici atunci nu am avut cum, am stat foarte puțin. Acum m-am reîntors și sunt atât de fericită că sunt aici.

Este prima mea vacanță din vara asta, am să încerc să profit de fiecare clipă la maxim. Vreau să mă bucur de axeastă vacanță.”, a povestit Lidia Buble pe Instagram-ul personal, chiar din Grecia.

Doar că internauții, mereu vigilenți, nu au scăpat un detaliu pe care Lidia Buble l-a inserat într-una dintre fotografiile din vacanță și care ar dezvălui că nu este singură, ci cu un posibil iubit.

În imaginea care a atras atenția oamenilor apare mâna unui bărbat care ridică un fruct de pe un platou lângă care stă și un pahar cu vin.

Lidia Buble s-a dat de gol. Detaliul care demonstrează că se află cu iubitul în vacanță

„Feblețea vieții mele a ieșit învingător”

Însă bărbatul care a cucerit-o pe viață, se pare, rămâne un celebru actor de la Hollywood. Este vorba despre nimeni altul decât Johnny Depp. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, a mărturisit că a urmărit cu sufletul la gură procesul dintre el și fosta soție și chiar s-a rugat ca Johnny să câștige în instanță.

„Am făcut și o postare pe profilul meu de Instagram, legat de treaba asta. Nu pot decât să mă bucur că feblețea vieții mele a ieșit învingător. Știam. M-am rugat: „Doamne, trimite Tu armata ta de îngeri să fie totul bine!” Chiar mă bucur mult. Bineînțeles că m-am uitat. Sunt cu ochii pe el în continuare”, a dezvăluit Lidia Buble, într-un interviu pentru EGO.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...