Lidia Buble, în doliu. Durere imensă pentru artistă. A pierdut o ființă dragă

Andrei Simion 22.10.2022, 13:57

Lidia Buble este în doliu. Artista a anunțat pe rețelele sociale că a pierdut o ființă dragă, precizând că nu știe cum va învăța să trăiască fără prezența acesteia în viața ei.

Durere imensă pentru Lidia Buble

Lidia Buble trece prin momente cumplite, după ce, în urmă cu puțin timp, a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața ei.

„Nu știu cum voi învăța să trăiesc fără tine. Ai luat jumătate din mine cu tine. Te iubesc, prietenul meu cel mai bun”, a scris Lidia Buble, alături de imagini mai vechi în care apare cu Bubbly, câinele ei, care a murit recent.

Bubbly era un câine pomeranian alb, pe care Lidia Buble l-a primit, când acesta era un pui, de la fostul ei iubit, prezentatorul TV Răzvan Simion. După despărțire, animalul de companie a rămas în grija ei.

Lidia Buble, in doliu. Durere imensa pentru artista
Lidia Buble si cainele ei, Bubbly

Lidia Buble, despre ființa dragă: „Vrea să mă pregătească pentru rolul de mămică”

La sfârșitul lunii iunie, Lidia Buble dezvăluia pe rețelele sociale că l-a dus la medic pe Bubbly, pentru că patrupedul nu se simțea prea bine. Cântăreața a menționat atunci că animalul ei de companie părea că voia să o pregătească pentru rolul de mamă.

„Bubbly se pare că vrea să mă pregătească pentru rolul de mămică. Nu s-a simțit prea bine astăzi, și am venit cu el să îi fac niște analize. Să dea Dumnezeu să fie bine. Stau de mai bine de o oră și ceva și aștept. Sunt cu sufletul aici efectiv (în gât, n.r.).

Cei care aveți animale de companie mă înțelegeți. Aveam o zi full, cu niște întâlniri foarte importante, dar, pentru că acest copiluț pe care îl am nu se simte bine, am lăsat tot, tot. Tot. Pentru Bubbly până în pânzele albe!”, a spus vedeta, îngrijorată.

Lidia Buble obișnuia să îl ia pe Bubbly aproape peste tot. În 2017, a fost văzută în compania câinelui ei la filmările pentru emisiunea „Te Cunosc de Undeva” de la Antena 1. Vedeta spunea atunci că pomeranianul cucerea pe toată lumea din prima clipă, datorită faptului că era vesel și energic.

Urmăriți Impact.ro și pe