Lidia Buble, greu de recunoscut după despărțirea de ultimul iubit. Cum se reface artista după Horațiu Nicolau

Anca Manolica 08.02.2023, 13:02

Lidia Buble pare să nu își mai găsească liniștea de la separarea de Răzvan Simion. Artista a trecut recent printr-o nouă dezamăgire în dragoste, după ce s-a despărțit de iubitul său milionar, Horațiu Nicolau. Iată cum a fost surprinsă frumoasa artistă de către echipa de paparazzi ai redacției Playtech Știri. Imagini în exclusivitate.

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble

Artista este proaspăt întoarsă dintr-o vacanță în Statele Unite ale Americii, acolo unde a profitat și a îmbinat munca cu relaxarea. Aceasta a fost plecată peste Ocean pentru a pune la punct câteva colaborări care sigur îi vor bucura nespus pe fanii săi.

Dar dacă pe plan profesional se laudă cu proiecte de succes, nu același lucru se poate spune și în plan amoros. Asta pentru că, recent, în spațiul public au apărut informații ce anunță separarea vedetei în vârstă de 29 de ani de afaceristul milionar, Horațiu Nicolau. Așadar, se pare că Lidia Buble este din nou o femeie liberă.

Fosta concurentă de la Asia Express a fost surprinsă recent de echipa de paparazzi a redacției Playtech Știri. Conform informațiilor transmise de fotoreporteri, Lidia Buble se confruntă cu unele probleme, având nevoie de intervenția sau sfatul unui specialist. Artista s-a prezentat la un cabinet stomatologic din zona Floreasca, acolo unde a stat aproximativ o oră. Vedeta s-a urcat apoi în mașina personală și s-a îndreptat către locuința sa. Vezi imagini în Galeria FOTO.

Lidia Buble
Lidia Buble

Artista pare să nu își găsească liniștea

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu timp de 5 ani, dar în vara anului 2020 au decis să despartă. Cei doi au continuat să aibă o relație profesională, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” fiind managerul ei. Ulterior, cântăreața din Deva își găsise fericirea în brațele actorului cubanez Harlys Beccera, iar în luna octombrie a anului 2021 Lidia Buble confirma relația.

Actorul venise chiar și în România pentru a sta cu iubita sa, după mai multe vacanțe petrecute împreună. Însă povestea lor de dragoste a fost una scurtă, fiecare alegând să meargă pe drumul lui. Lidia a dezvăluit motivele despărțirii, dând de înteles că și distanța a fost una dintre principalele problemele care le-a afectat relația.

Citește și: Ce pasiune nebănuită ascunde Lidia Buble. Vedeta a mărturisit: „Sunt disperată”

Și iată că 2022 s-ar fi sfârșit, se pare, cu o nouă dezamăgire sentimentală pentru îndrăgita artistă. Presa scrie că cei doi s-au despărțit la finalul anului trecut, iar artista ar fi plecat singură în vacanța din SUA. Milionarul se pare că ar fi nemulțumit de faptul că artista își dedică prea mult timp carierei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...