Lidia Buble, eveniment neplăcut pe o stradă din București. Artista a atras privirile trecătorilor

Andra Daoud 05.07.2022, 22:10
Lidia Buble, eveniment neplăcut pe o stradă din București. Artista a atras privirile trecătorilor

Lidia Buble a avut parte de un incident neplăcut, pe un bulevard din centrul Capitalei. Artista a rămas cu mașina în drum, după ce a făcut o greșeală pe care mulți șoferi o comit. S-a întâmplat la scurt timp după ce vedeta s-a întors dintr-o vacanță romantică din Grecia și a fost nevoită să apeleze la o firmă specializată pentru a o scoate din încurcătură. Ce a pățit artista, chiar în văzul lumii.

Lidia Buble a rămas cu mașina în stradă, pe un bulevard din București

La câteva zile după ce s-a întors din Grecia, Lidia Buble a avut parte de un incident neplăcut, în trafic. Cântăreața a plecat de acasă de dimineață cu mașina și a oprit undeva în zona Dorobanți, unde avea ceva treabă. Lidia și-a lăsat mașina pe avarii, cel mai probabil gândindu-se că nu va lipsi mult, însă a revenit la ea abia după câteva ore. Când a vrut să plece mai departe, a avut surpriza ca mașina să se oprească fix în mijlocul drumului.

Artista nu a înțeles inițial ce s-a întâmplat, cel mai probabil uitase că a lăsat semnalizarea de avarii pornită atât de mult timp, iar acest lucru a consumat bateria mașinii. Lidia a fost nevoită să apeleze la o firmă specializată în astfel de situații, iar un angajat a venit rapid la locul unde artista a rămas în pană și i-a dat curent, pentru a putea porni din nou mașina.

Lidia a trecut cu ușurință peste momentul jenant și le-a povestit și celor care o urmăresc pe internet ce a pățit. „Ce înseamnă să lași mașina trei ore pe avarii? Așa se întâmplă când faci asta. Am rămas fără baterie și fix pe Dorobanți, unde e traficul mai mare și intens. Să fie învățătură de minte. Noroc cu oamenii aceștia, că altfel…”, le-a povestit Lidia Buble fanilor săi din mediul online.

Lidia Buble, eveniment neplacut pe o strada din Bucuresti. Artista a atras privirile trecatorilor 1
Lidia Buble a relatat pe Instagram despre intamplarea din trafic

Lidia Buble încă mai conduce mașina primită de la Răzvan Simion

Mașina Lidiei Buble este un Ford Mustang GT, pe care l-a primit cadou în anul 2019, cu ocazia aniversării a 26 de ani. Cântăreața forma un cuplu cu Răzvan Simion la vremea respectivă și a primit mașina cadou de la el, de ziua ei de naștere. Lidia Buble spunea atunci că este mașina visurilor ei, iar dovadă stă și faptul că o conduce în continuare, deși a trecut ceva timp de când s-a despărțit de prezentatorul de la Neatza.

Presa scria, la vremea respectivă, că mașina are un preț de pornire de 47.000 de euro, la care se adaugă costuri suplimentare, în funcție de echipare. Mașina are un motor V8 de 5 litri și o capacitate de 450 de cai putere.

Urmăriți Impact.ro și pe