Lidia Buble, dezvăluiri picante din relația cu noul iubit cubanez. ”Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Iancu Andreea 27.09.2021, 18:50
Lidia Buble, dezvăluiri picante din relația cu noul iubit cubanez. ”Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

După ce s-a despărțit de fostul său iubit, Răzvan Simion, Lidia Buble a ținut secret relația cu noul iubit, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Deși artista a fost cuplată în ultima perioadă cu mai multe prezențe masculine din showbiz, în realitate noul său partener de viață este un cubanez, actor de meserie, extrem de carismatic. În ciuda faptului că artista a păstrat discreția în privința noului cuplu pe care îl formează cu acesta, Lidia a făcut de curând dezvăluiri neașteptate. Aceasta a recunoscut astfel că trăiește o perioadă frumoasă din viața sa.

Lidia Buble, despre relația cu noul iubit cubanez

În timp ce fostul său partener și-a găsit iubirea în brațele frumoasei Daliana Răducan, Lidia Buble a petrecut câteva luni bune singură, cel puțin oficial. Cântăreața a ales să se bucure de viață, să se relaxeze și să aștepte momentul potrivit pentru a simți din nou fluturii dragostei. Iar momentul a venit, de vreme ce Lidia Buble a confirmat de curând că iubește din nou și a vorbit despre relația cu noul său iubit cubanez.

Artista a făcut primele declarații despre povestea de dragoste pe care se zvonește că o trăiește cu actorul cubanez, Harlys Becerra. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe contul său de Instagram, Lidia Buble a recunoscut că se află într-o perioadă extrem de frumoasă din viața sa, fiind foarte fericită alături de noul său partener de viață.

Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţ, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Lidia Buble, despre relația cu noul iubit cubanez
Lidia Buble a răspuns curiozităților fanilor săi

Cine este misteriosul actor cubanez, Harlys Becerra

Actualul iubit al Lidiei Buble este un star din Cuba, născut pe 11 iunie 1984. Acesta este un bărbat șarmant, care poate întoarce cu ușurință privirile femeilor, afișând un zâmbet de milioane și un trup bine lucrat. Bărbatul este un tip extrem de înalt, având o înălțime de 1,82 metri. Harlys Becerra a devenit celebru în lumea filmului datorită producțiilor: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...