Lidia Buble a intrat în pământ de rușine. Ce a putut fi întrebată despre viața intimă în direct, la o emisiune

Badea Violeta 01.10.2021, 14:56
Lidia Buble a intrat în pământ de rușine. Ce a putut fi întrebată despre viața intimă în direct, la o emisiune

Lidia Buble a făcut câteva dezvăluiri incendiare despre viața sa intimă. Concurenta de la Asia Express a fost invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, unde a răspuns tuturor întrebărilor adresate de Marius Manole. Vedeta a fost extrem de sinceră.

Lidia Buble, dezvăluiri despre viața intimă

Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Răzvan Simion, dar ceva nu a mai mers între ei și au ajuns la separare. Recent, solista pare să-și fi întâlnit sufletul pereche, fiind îndrăgostită iremediabil de Harlys Becerra, un actorul celebru din serialul „Vis a vis”.

Recent, artista a fost invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde” și a acordat un interviu unic. Vedeta a făcut dezvăluiri despre viața sa intimă, iar fanilor nu le-a venit să creadă că solista abordează astfel de subiecte tabu. Spre surprinderea tuturor, Lidia Buble a răspuns tuturor întrebărilor și a părut îndrăzneață și dezinhibată.

„38% dintre americani ar renunța la sex pentru un an de zile doar ca să poată călători. Pentru ce ai renunța la sex timp de un an?”, a întrebat Marius Manole.

„Dar cum să renunț la sex?!”, a răspuns artista.

„Pentru Johnny Depp! Adică, îl iei, dar un an nu poți să faci sex cu el. Ai putea?”, a ajutat-o Manole.

„Păi eu ce fac? Doamne ferește!”, a continuat ea.

„Păi, nu că îl vezi prin casă în chiloței, cum se plimbă, că n-ai voie să te atingi de el”, i-a spus prezentatorul.

„Pfoai… Cum să fac așa ceva? E de neconceput! Eu fac fix cum recomandă doctorul pe rețetă”, a conchis vedeta.

Lidia Buble, dezvaluiri despre viata intima
Lidia Buble, dezvaluiri despre viata intima

Lidia Buble a recunoscut tot

Cântăreața i-a mărturisit prezentatorului emisiunii că a stat timp de șapte luni fără să facă amor. În plus, artista a fost întrebată ce ar alege între voce și iubire. Iată ce a răspuns solista.

„Am mai stat pe «sec» șase-șapte luni. Pe «sec», nu pe sex! Și fără să fac nimic… Pfoa… că știi că vocea asta te ajută și când (n.r.: întreții relații sexuale)… Eu ți-am zis: eu cânt mereu! Stai să mă… Doamne… Doamne ferește, păi… Cred că ar fi singurul… Asta e floare la ureche. Mamă, dacă ar fi așa: să-mi pierd vocea… nu! Mă leg de calorifer, îmi rod unghiile, strâng din dinți”, a declarat Lidia Buble.

Urmăriți Impact.ro și pe