Lidia Buble a comis-o din nou. Ce a pățit vedeta în trafic, chiar înaintea procesului pentru dare de mită (Exclusiv)

Badea Violeta 22.09.2022, 18:52

Revenită în țară după eliminarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Lidia Buble a avut parte de o întâmplare extrem de neplăcută în trafic. Cântăreața a fost implicată într-un accident rutier, chiar înaintea procesului pentru dare de mită. Iată cum se simte vedeta!

Lidia Buble, accident în trafic

Lidia Buble are, din nou, probleme în trafic. De curând, celebra cântăreață, proaspăt eliminată de la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul nefericit s-a petrecut în Capitală, pe strada Virgil Madgearu, din sectorul 1.

Accidentul auto a fost raportat de șoferul celuilalt autoturism. Acesta s-a deplasat a Biroul Accidente Ușoare miercuri seară, pe data de 21 septembrie, în jurul orei 21:30, notează cei de la Playtech.

În schimb, solista a ajuns abia joi, 22 septembrie, la poliție să dea declarații despre accidentul petrecut. Amintim că Lidia Buble este judecată, într-un dosar penal, pentru dare de mită.

Citește și Momente cumplite pentru Lidia Buble. Vedeta nu a mai rezistat și a izbucnit. S-a întâmplat în prima probă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”!

Lidia Buble
Lidia Buble

Lidia Buble, trimisă în judecată pentru dare de mită

Anul trecut, Lidia Buble a fost trimisă în judecată pentru dare de mită. Cântăreața ar fi oferit 900 de lei unor polițiști pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest şi pentru a nu fi amendată că nu avea declaraţie pe proprie răspundere necesară la deplasarea pe timpul nopţii.

„Prin rechizitoriul din data de 16.11.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată, sub măsura preventivă a controlului judiciar, a doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

De asemenea, prin acelaşi rechizitoriu, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui număr de 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi instigare la dare de mită”, a transmis, la acea vreme, DIICOT, într-un comunicat de presă.

Aceeași sursă a precizat că, la data de 15.02.2021, în intervalul orar 02:32 – 03:11, cei doi agenți de circulație din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti au pretins şi primit mită, suma de 900 lei, de la o inculpată, pe care au oprit-o în trafic, pentru efectuarea unui control de rutină.

Precizăm că și cei doi polițiști au fost trimiși, de asemenea, în judecată. De asemenea, și-un amic de-al artistei este cercetat. Următorul termen al procesului în care este judecată Lidia Buble a fost stabilit pentru data de 6 octombrie.

Dacă va fi găsită vinovată, solista riscă între 2 și 7 ani de închisoare sau muncă în folosul comunității. Totuși, artista ar putea scăpa mai ușor, deoarece se află la prima abatere și a colaborat cu autoritățile pe toată perioada urmăririi penale.

Citește și Lidia Buble suferă de o boală chinuitoare. Vedeta a povestit cu sinceritate prin ce trebuie să treacă zilnic. „Am nopți în care nu închid niciun ochi”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...