Lideri PSD și PNL, surprinşi încălcând legea. Cum au fost fotografiaţi în timpul negocierilor, românii se vor enerva imediat

Stan Filon, Alexandru Puiu 19.11.2021, 18:30
Lideri PSD și PNL, surprinşi încălcând legea. Cum au fost fotografiaţi în timpul negocierilor, românii se vor enerva imediat

Liderii PSD și PNL au fost surprinşi încălcând legea, chiar în timpul negocierilor purtate pentru viitorul guvern al României! Discuțiile au loc la Parlamentul României, iar liderii celor două partide s-au relaxat destul de mult, așa cum au fost surprinși într-o fotografie.

Lideri PSD și PNL, surprinşi încălcând legea la negocierile pentru formarea guvernului

Negocierile dintre PSD și PNL sunt în toi, într-o sală din Parlamentul României. Dacă masca de protecție este obligatorie pentru toți românii în spațiile publice, fie vaccinați sau nevaccinați, mai ales în spațiile închise, iată că liderii politici au renunțat la aceasta pe timpul negocierilor. Astfel, Florin Cîțu, Lucian Bode și Radu Moldovan au fost surprinși în timpul negocierilor fără să poarte masca de protecție obligatorie, după cum se poate vedea în fotografia surprinsă de fotoreporterul hotnews.ro.

Reamintim că o hotărâre de guvern din 22 octombrie a făcut obligatorie masca de protecție în toate spațiile, închise sau deschise, pentru stoparea răspândirii temutul virus. ”Se propune instituirea obligativității purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun”, anunțau autoritățile în domeniu.

Lideri PSD si PNL, surprinsi incalcand legea la negocierile pentru formarea guvernului
Lideri PSD si PNL, surprinsi incalcand legea la negocierile pentru formarea guvernului

Politicieni surprinși fără mască de protecție

Legea se pare că nu este chiar pentru toată lumea, politicienii fiind surprinși în mai multe rânduri încălcând normele adoptate chiar de ei. Raluca Turcan a fost surprinsă și ea fără mască de protecție, alături de mai mulți tineri din PNL, în timpul unei acțiuni de plantare de copaci. Raluca Turcan și-a recunoscut greșeala și a fost chiar amendată.

Un alt politician surprins fără mască este Vlad Voiculescu, care era în acel moment chiar ministru al Sănătății! Acesta a fost surprins pe holurile Parlamentului, în timp ce stătea de vorbă la telefon fără a purta masca de protecție. A vorbit chiar și cu mai mulți colegi parlamentari, tot fără a purta mască de protecție. Și el a fost amendat cu 1500 de lei de Poliția Capitalei, care s-a autosesizat după ce imaginile au fost făcute publice.

Nici Marcel Ciolacu, liderul PSD, nu a scăpat nepedepsit. Acesta a fost fotografiat la masă cu mai mulți colegi, la o pensiune din țară. Nimeni nu purta mască de protecție și, în plus, distanțarea socială nu exista deloc, deoarece erau aproape 10 persoană la aceeași masă. Și liderul PSD a plătit 1250 de lei amendă.

Urmăriți Impact.ro și pe