Legătura uitată dintre Andreea Marin şi Alexandra Dinu. În urmă cu 9 ani toată lumea vorbea despre asta

Iancu Andreea 06.06.2021, 08:12
Legătura uitată dintre Andreea Marin şi Alexandra Dinu. În urmă cu 9 ani toată lumea vorbea despre asta

Despre Andreea Marin și Alexandra Dinu putem spune fără îndoială că sunt două femei frumoase și puternice, care au reușit să își construiască o carieră atunci când șansele nu păreau de partea lor. Puțini cunosc însă faptul că, în urmă cu 9 ani, cele două vedete își uneau forțele într-un proiect special, care ajunsese la urechile tuturor. Planurile lor împreună au făcut ca legătura dintre Andreea Marin și Alexandra Dinu să fie una în sprijinul celor mai puțin norocoși, însă au dezvăluit și aspecte intime din viața celor două vedete.

Care este legătura dintre Andreea Marin și Alexandra Dinu

Chiar dacă astăzi fiecare dintre ele se ocupă de propriul său parcurs, în urmă cu 9 ani, legătura dintre Andreea Marin și Alexandra Dinu era formată de un vis. Pentru că ambele vedete au în comun seriile de divorțuri prin care au trecut de-a lungul timpului, acestea decideau să facă echipă și să își spună poveștile de viață în cadrul unei campanii inedite la acea vreme. Cunoscută pentru acțiunile umanitare, Andreea Marin a apelat la Alexandra Dinu pentru a o susține și acompania în cadrul primei campanii internaționale dedicate mamelor care își cresc copiii singure. Astfel, jurata de la Românii au talent devenea Ambasador al Fundației Prețuiește Viața.

Dincolo de gestul incredibil de a sprijini alte femei aflate în impas, cele două vedete dezvăluiau aspecte neștiute despre perioada divorțului, încercând să întărească ideea că există viață și după divorț. Pe atunci, Andreea Marin încă nu divorțase de celebrul Ștefan Bănică Jr., însă relația părea că se îndreaptă pe o pantă. De cealaltă parte însă, fosta soție a lui Adi Mutu trecuse deja prin experiența traumatizantă a divorțului. În ciuda dificultăților pe care a fost nevoită să le înfrunte, Alexandra Dinu mărturisea într-un interviu exclusiv pentru viva.ro că viața sa a luat o altă cale, dificilă de altfel, atunci când s-a despărțit de Adrian Mutu, însă a reușit să meargă mai departe. Frumoasa vedetă de la Pro TV povestea cum familia și chiar susținerea lui Mario, fiul său, au ajutat-o să treacă mai ușor peste perioada dificilă.

Care este legătura dintre Andreea Marin și Alexandra Dinu
Alexandra Dinu și Andreea Marin, în urmă cu 9 ani, în campania Prețuiește Viața

„Am înțeles că viața trebuie să continue”

Mariajul dintre Alexandra Dinu și fostul fotbalist Adrian Mutu a fost una extrem de intensă, însă s-a consumat în scurt timp. În anul 2001, când frumoasa jurată de la Românii au talent era doar o tânără de 20 de ani, cei doi decideau să își unească destinele. Doi ani mai târziu însă, cuplul se destrăma, în ciuda faptul că pe lume venise deja Mario, astăzi fiul adolescent, de 18 ani, al celor doi. Fiind extrem de tânără, vedeta recunoaște că a fost nevoită să facă față unei perioade extrem de apăsătoare. După ce s-a trezit cu planurile năruite, Alexandra a reușit totuși să găsească puterea să meargă mai departe, putând fi considerată un exemplu de determinare pentru alte femei.

Eu a trebuit să mă confrunt cu probleme care erau mult mai mari decât mine. Am ales să devin mamă la o vârstă destul de fragedă, aveam 21 de ani. Știam că nu va fi ușor, dar a fost mult mai greu decât îmi puteam imagina la acea vârstă, cu mintea de atunci. Mă consider oricum norocoasă deoarece i-am avut lângă mine pe fiul meu și familia mea, care mai ales în primii 3-4 ani a fost alături de noi. Însă între timp am mai crescut și eu și mi-am luat rolul de mamă foarte în serios. Am înțeles că viața trebuie să continue indiferent de lucrurile neplăcute prin care treci. Când un vis se destramă, culegi bucățelele și construiești altul, povestea Alexandra Dinu pentru viva.ro, în urmă cu mai mulți ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...