Legătura neștiută între Lavinia Pârva și Andreea Mantea. Acum s-a aflat

Iancu Andreea 27.10.2020, 13:18
Legătura neștiută între Lavinia Pârva și Andreea Mantea. Acum s-a aflat

Sunt două brunete focoase, ambele apropiate ca vârstă, dar și amândouă mămici de băieți. Totuși, dincolo de aceste asemănări din viețile lor, Lavinia Pârva și Andreea Mantea au și alte lucruri în comun. Legătura recentă care le unește pe cele două femei este o noutate inclusiv pentru fanii acestora. Se pare că vedetele au ales să facă afaceri împreună.

Ce le leagă pe Lavinia Pârva și Andreea Mantea

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr., a devenit cunoscută datorită carierei sale de model și ulterior de cântăreață. Cum aducerea pe lume a celui de-al doilea băiețel al familiei Bănică a făcut-o pe frumoasa brunetă să stea mai mult timp acasă, Lavinia s-a reorganizat din punct de vedere profesional. Astfel, Lavinia și-a lansat un magazin online de haine.

Și pentru că avea nevoie de susținere în afacerea sa, Lavinia a ales să colaboreze cu Andreea Mantea. Și ea mămică de băiețel, pasionată de modă, Andreea a acceptat propunerea soției lui Bănică și a îmbrăcat hainele pe care le promovează prietena sa. Astfel, cele două brunete s-au fotografiat purtând câteva articole din colecția regăsită pe site-ul laviniashop.ro.

Încântată de noua colaborare, Andreea Mantea a postat cu entuziasm un mesaj pe contul său de Instagram, în care anunță cu mândrie că Lavinia a lansat magazinul de haine.

„Cam cât de frumoase suntem în aceste ținute de la @laviniashop.ro ??? ???
Mie îmi plac la nebunie! Ești foarte tare, @laviniapirvabanica_official ❤️”, nota Andreea în descrierea imaginii cu cele două.

Lavinia Pârva și Andreea Mantea colaborează într-un proiect pentru un magazin online de haine foto - Instagram
Lavinia Pârva și Andreea Mantea colaborează într-un proiect pentru un magazin online de haine
foto – Instagram

Ce spune Lavinia despre noul său proiect

După nașterea primului său copil, Lavinia Pârva știe ce înseamnă viața de mămică. Nimic nu este mai util decât o ținută comodă și în același timp chic atunci când ieși la plimbare cu micuțul sau faci diferite activități. Și pentru că și-a dorit să le fie aproape și altor femei care se confruntă cu problema articolelor vestimentare, Lavinia a lansat propriul magazinul online.

„Eu, în sarcină, am fost un fel de ursuleț și nici nu mi-am mai luat haine atunci, nu mai avea rost. A trecut, a venit Alexandru, am început să slăbesc, apoi a venit pandemia și am stat în casă. Nu am mai avut nevoie să fac cumpărături. Când am ieșit, nu mai găseam ce-mi place, nu mă mai mulțumea nimic și am zis că vreau să fac câteva haine pentru mine, că așa a început. De fapt, toate hainele sunt făcute după bunul meu plac.

Am căutat o fabrică, le-am spus ce vreau și cum vreau. Dar lucrurile merg. Se pare că multe femei au aceleași gusturi ca și mine. Plus că sunt lucruri practice și de calitate totodată, spun eu. Mie, în general, îmi place să mă îmbrac sport și comod”, a declarat cântăreața într-un interviu pentru ”Teo Show”, la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...