Legătura neștiută dintre Teo Trandafir și Andi Moisescu. Ce făceau împreună, au recunoscut fără rușine

Iancu Andreea 03.01.2022, 18:06
Legătura neștiută dintre Teo Trandafir și Andi Moisescu. Ce făceau împreună, au recunoscut fără rușine

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezențe feminine din televiziunea românească. Vedeta de la Kanal D a acumulat de-a lungul carierei o experiență notabilă în domeniu, fiind apreciată de toată lumea. Deși astăzi face echipă cu Bursucu, Teo Trandafir are o legătură neștiută cu Andi Moisescu, colegul său de breaslă de la Pro TV. Puțini știu cum au ajuns cei doi să fie prieteni.

Ce îi leagă pe Teo Trandafir și pe Andi Moisescu

De mai bine de trei decenii, Teo Trandafir este un nume important în televiziunea românească. Prezentatoarea are o carieră de excepție, a trăit cât alții în mai multe vieți și a cunoscut de-a lungul anilor o mulțime de personalități. Într-un interviu recent, în care oferă detalii despre viața sa și experiența acumulată, Teo Trandafir a recunoscut care este legătura sa cu Andi Moisescu. Vedeta a vorbit deschis despre carieră și prieteni, inclusiv foști colegi de breaslă.

Gazda emisiunii „Teo Show” de la Kanal D a povestit într-un interviu pentru OK! Magazine câți prieteni mai are la postul rival, Pro TV, precum și ce relație are cu oamenii apropiați. Vedeta a oferit detalii despre trădări, prietenie și carieră, dezvăluind lucruri neștiute care o leagă de Andi Moisescu, juratul de la „Românii au talent”.

La un moment dat la o adunare erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine, a povestit Teo Trandafir.

Care este legătura dintre Teo Trandafir și Andi Moisescu
Teo Trandafir, gazda emisiunii „Teo Show”

„Adesea m-am simțit trădată”

Vedeta a recunoscut că a trecut prin multe situații, unele mai frumoase, altele mai puțin plăcute, fiind chiar și trădată de către cei pe care îi considera aproape de sufletul său. Totuși, Teo Trandafir a învățat multe lecții importante de-a lungul anilor despre prietenie, considerând că nu poate fi considerată un judecător pentru ceilalți.

Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile cu care nu intru în conversaţii despre serviciu, asta ca să nu intru în situaţii stânjenitoare, să nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legaţi. Dacă nu aş crede în noţiunea de prieten, aş lua-o razna. Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet, pentru că nu ştii cum te duce viaţa. Poate şi eu am greşit fără să îmi dau seama. Nu este bine să pui ştampila şi să spui că deţii adevărul suprem., a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Prima dragoste a lui Teo Trandafir nu a fost televiziunea

Chiar dacă o știm cu toții de ani buni datorită emisiunilor de televiziune pe care le-a moderat, Teo Trandafir nu s-a lansat în fața camerelor de filmat. Vedeta a debutat la radio, la postul 2M+. Ulterior, ea a fost gazda unei emisiuni alături de Cristin Tocan. Totuși, Teo s-a făcut remarcată în 1994, alături de Mircea Badea, la postul Tele 7abc. Cei doi erau moderatorii emisiunii „Bună dimineaţa, România”.

Colaborarea celor doi ajungea ulterior, în 1997, la postul Antena 1, unde au prezentat „Dimineaţa devreme”. De asemenea, în aceeași perioadă, tot alături de Mircea Badea, modera show-ul de weekend intitulată „Teo & Mircea Show”. O perioadă prolifică a fost și cea dintre anii 2001 și 2006, când Teo Trandafir activa la Pro TV.

Când lucrurile nu au mai împlinit-o din punct de vedere profesional, a trecut de la postul din Pache Protopopescu la funcția de director la postul Romantica. În 2007, vedeta a ajuns la Prima TV, însă a lucrat doar un an de zile, iar din 2013 Teo Trandafir a semnat un contract cu postul Kanal D, unde prezintă emisiunea „Teo Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...