Legătura neștiută dintre Dana Marijuana și Luminița Anghel. Cine este „copilul” celor două artiste

Ioana Bucur 23.09.2022, 19:02
Legătura neștiută dintre Dana Marijuana și Luminița Anghel. Cine este „copilul” celor două artiste

Sunt două nume pe care puțini le-ar pune în aceeași poveste, însă cele două femei celebre au un punct comun. Jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, care este legătura neștiută dintre Dana Marijuana și Luminița Anghel. Într-un interviu emoționant, Dana Coteanu ne-a dezvăluit cine este „copilul” celor două artiste.

Ce au în comun Dana Marijuana și Luminița Anghel

După o suferință de neînchipuit, Dana Coteanu, cunoscută publicului din România ca Dana Marijuana, nu a rămas indiferentă problemelor celor din jur și nu ezită niciodată să întindă o mână de ajutor persoanelor care au nevoie de un sprijin.

Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, artista a dezvăluit că a construit o legătură specială cu nimeni altul decât David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel.

Ea îi este alături tânărului de fiecare dată când îi cere un sfat bun, în condițiile în care David nu are o relație tocmai bună cu cea care l-a crescut. Mai mult, nu este exclus ca cei doi să și lanseze o piesă împreună.

„David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel.

Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Legătura neștiută dintre Dana Marijuana și Luminița Anghel. Cine este „copilul” celor două artiste

„Îmi apare cumva, imaginar”

Artista trece printr-o perioadă foarte dificilă. După moartea tragică a partenerului său, Daniel Burlacu, fost campion la arte marțiale, a apelat la ajutorul profesioniștilor pentru a putea depăși cu bine pierderea bărbatului iubit.

„Am un tratament pe care îl fac lunar la psiholog și la psihiatru, sunt mai liniștită acum. M-am mutat de mult din acea casă, unde a murit, după ce a căzut de pe scară și s-a lovit la cap, m-am mutat imediat, nu mai puteam locui acolo. Acum scot lucrurile în noua casă”, ne-a mai declarat Dana Marijuana, în exclusivitate pentru sursa citată.

Într-un alt interviu acordat reporterilor noștri, solista vorbea despre legătura paranormală pe care susține că o are cu Daniel.

„El îmi apare, cumva, imaginar. Pur și simplu am impresia că mă veghează, primesc răspunsuri, îl văd, îi aud vocea. Știu că mă aude. Sper ca, la un moment dat, să se întoarcă înapoi cu bine. Am o legătură paranormală cu el, dar și cu mama mea. De aceea sunt un pic liniștită, pentru că eu cred în viața de după moarte. Există o lume dincolo…”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...