Legătura neștiută dintre Alin Oprea și Julia Chelaru. ”Am fost norocoși”

Iancu Andreea / 09.11.2020, 19:31
Legătura neștiută dintre Alin Oprea și Julia Chelaru. ”Am fost norocoși”

Cei doi artiști par să aibă mai multe lucruri în comun decât faptul că sunt divorțați de foștii parteneri. Julia Chelaru, artista care s-a făcut remarcată în trupa Exotic alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, are o legătură cu fostul solist al trupei Talisman. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a fost apropiată în ultima vreme de Alin Oprea.

Alin Oprea și Julia Chelaru, legătură neașteptată

Perioada pandemiei este una care a afectat, printre altele, domeniul artistic. Astfel, mai mulți cântăreți suferă din punct de vedere financiar, din lipsa evenimentelor. Totuși, unii dintre ei au reușit să se organizeze eficient. Iar Julia Chelaru se numără printre norocoși. Artista a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro, că Alin Oprea este cel care a impresariat-o în vară.

“Am început deja să mă obișnuiesc cu ideea, deși nu credeam că o să mai fie și valul doi. În valul întâi ne-a fost la toți greu, eu am încercat să nu intru în vreo depresie că nu am spectacole pentru că m-am bucurat și eu de mine. Mie îmi place să stau în casă, mi-am găsit tot felul de preocupări, m-am distrat cu iubitul meu, cu John, am gătit, am râs, am descoperit Tik Tok-ul, îmi făceam multe filmulețe. În vară, am am fost printre norocoși, Alin Oprea și Florin Petrescu s-au ocupat de impresariere, am reușit să-mi pun un ban deoparte. Pentru mine nu a fost atât de grav ca pentru alții, poate că alții se plâng mai mult.”, a povestit artista.

Julia Chelaru se iubește de doi ani de zile cu John
Julia Chelaru se iubește de doi ani de zile cu John

Julia Chelaru și-a revenit după divorțul de Bogdan Jianu

Anul acesta pare să fi fost unul extrem de dificil pentru mai multe cupluri din showbiz. Pe lângă celebrul divorț al familiei Oprea, Julia și Bogdan Jianu și-au spus adio, după un mariaj de 16 ani. Anunțul a fost făcut în urmă cu mai bine de doi ani, însă recent a revenit în atenția presei, după ce ambii parteneri și-au refăcut viața.

Astfel, Julia, devenită din nou Chelaru, iubește un bărbat mai tânăr decât ea. Julia și John au o relație de doi ani de zile. Despre ei s-a zvonit că s-ar fi despărțit, însă Julia a mărturisit că este o informație falsă.

“Nu vreau să intru în detalii despre acest mic incident apărut în presă. Sunt bine, nu m-am despărțit de John. Nu vreau să intru în detalii despre ce s-a scris. Important e că suntem bine, asta trebuie să știe lumea.”, a explicat vedeta.

De asemenea, nici Bogdan Jianu nu a rămas singur. Acesta s-a logodit recent cu frumoasa gimnastă Cătălina Ponor. Sportiva a vorbit în urmă cu trei luni despre noul statut, afișându-se cu noua bijuterie și anunțul că a spus DA!

“Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI