VIDEO EXCLUSIV

Legătura neștiută dintre Alexandra Dinu și Ștefan Lungu. „Dacă spun asta, iar o să mă înjure”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 03.02.2023, 15:43
Legătura neștiută dintre Alexandra Dinu și Ștefan Lungu. „Dacă spun asta, iar o să mă înjure”. VIDEO EXCLUSIV

Ștefan Lungu și Alexandra Dinu se știu de pe vremea când lucrau la TVR. Deși fosta soție a lui Adrian Mutu a lăsat ulterior televiziunea pentru actorie și a jucat în producții importante atât autohtone, cât și din străinătate, prietenia dintre ei a rămas. Drept urmare, cei doi și-au făcut apariția împreună, joi seara, la avanpremiera peliculei “The Perfect Escape”, la invitația regizoarei Cristina Jacob. În interviul exclusiv, acordat pentru Impact.ro, prezentatorul emisiunii “Gătit la costum” ne-a mărturisit că i-ar fi plăcut ipostaza de actor, dar că nu i s-a oferit această șansă. Ștefan Lungu ne-a povestit cu umor despre legătura cu Alexandra Dinu, dar și despre planurile cu fiica lui, Natalia, care va veni, de la Nisa, în vacanță.

Legătura neștiută dintre Alexandra Dinu și Ștefan Lungu

Ștefan Lungu a fost căsătorit cu Anca Rusu, fosta știristă de la Antena 1, și au împreună o fetiță, Natalia. Copila locuiește în Franța, alături de mama ei, care s-a recăsătorit și care și-a mărit familia cu un băiețel.

Impact.ro: Ștefan, rar te vedem la avanpremiera unui film. Ce te-a determinat să ajungi aici?

Creatura, de acolo, unde este?  Cristina Jacob. Este cea mai mișto femeie din lume și sunt foarte mândru că m-a invitat la această avanpremieră și abia aștept să văd un film făcut în România cu americani, în limba engleză, mai învățăm și noi un pic.

Legatura nestiuta dintre Alexandra Dinu si Stefan Lungu
Legatura nestiuta dintre Alexandra Dinu si Stefan Lungu

Se pricepe la gătit, dar i-ar plăcea să joace și într-un film

Te-a tentat vreodată să faci pasul acesta spre actorie, așa ca invitat special într-o producție?

Nu mi s-a oferit această șansă, că am vrut de foarte multe ori să iau măcar un scaun în cap, în direct, să rup o ușă, să particip, nu știu, la scena aceea a sărutului, să o repet de foarte multe ori. Nu mi s-a propus, dar …

Poate pune o vorbă bună prietena Alexandra Dinu.

Sunt cu ochii pe ea ca pe ceapă, să nu degere pe acolo! Da, să pună o vorbă bună. Ce să pună? Nu mai pune vorbe bune acum. Acum o să fie vorbe-vorbe.

Ștefan Lungu și Alexandra Dinu au venit împreună la eveniment

Ați venit împreună la această avanpremieră.

Chiar de braț am venit, culmea, cu aceeași mașină. Am pus-o să plătească jumătate din benzină, vremurile sunt dificile în perioada asta și am share-uit. E mai ieftin așa. Cu mașina mea, pentru că a trebuit să fac niște bani, a plătit servicii premium.

Mai ales că vine rar în România, trebuie să profiți.

Tocmai de asta. Dacă tot a venit, am zis să-i ofer tradiționala întâmpinare românească, luată de la aeroport și, na, pentru 150 lei drumul acum, sincer, prego!

Ștefan Lungu: “Din ‘98 tot încerc să o conving să iasă cu mine la o cafea”

Veniți de la aeroport acum?

Nu, ea nu știu de unde a venit, am recuperat-o de undeva de pe drum, că ea călătorește foarte mult.

De cât timp sunteți amici?

Amici? Din ‘98, dar, dacă spun asta, iar o să mă înjure, pentru că o să creadă că e bătrână! Din ‘98 tot încerc să o conving pe Alexandra Dinu să iasă cu mine la o cafea și nu a vrut să iasă până acum niciodată, dar poate reușesc.

Ați fost colegi la școală?

Nu, Doamne sfinte! Dacă făcea școala mea, era clar că nu ajungea la Hollywood.

Ștefan Lungu și Alexandra Dinu au fost colegi la TVR

În ce context v-ați cunoscut?

Am fost în TVR foarte mulți ani. Acolo ne-am împrietenit și am rămas așa agățați unul de celălalt ca doi prieteni și ne suportăm. Cred că ăsta e singurul motiv pentru care mai iese o dată la 2 ani să mai facă așa câte o știre. Mă suportă, e una din puținele.

În general, e mai trainică prietenia dintre un bărbat și o femeie sau dintre doi bărbați?

Am prieteni din copilărie, am vreo 20 cu care mă tot duc peste tot, dar prieteniile sunt trainice dacă sunt adevărate. Dacă nu sunt adevărate, nu sunt trainice nici măcar căsătoriile.

Ștefan Lungu și-a făcut program cu fiica sa în vacanța de iarnă

În luna februarie vine și vacanța copiilor

Vine Valentine’s Day, vine Dragobetele, vin toate acum, una după alta, mamă, câți bani o să cheltuie ăștia, nebunii, cu inimioare, cu toate cele…

Unde petreci aceste sărbători?

Departe de casă sau în casă cu Natalia, fetița mea, încă nu m-am hotărât, pentru că are vacanță și o să mergem să ne bulgărim dacă o să fie zăpadă, dacă nu, o să ne nămolim cu noroi.

De-a lungul timpului, Natalia ți-a cerut vreodată o surioară? Sau nu a vrut să-l împartă pe tata cu nimeni?

Ce fată vrea să-și împartă tatăl? Nu. E un copil de 8 ani, ce păreri să aibă ea momentan? Are părerile ei de 8 ani și sunt foarte mișto, pentru că are o minte zglobie. Ea e cu jucăriile, cu jocurile, cu cărțile.

Până acum a fost vreo situație în care a reușit să te pună în dificultate?

Mă pune în dificultate în fiecare zi când este cu mine și ies pentru că sunt foarte inteligent.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe