Legătura nebănuită dintre Mihai Bendeac și Jennifer Lopez. Actorul a făcut o dezvăluire care i-a șocat pe fani

Badea Violeta 30.06.2022, 16:02

Mihai Bendeac este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați și populari actori și oameni de televiziune din România. De-a lungul anilor, acesta a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în domeniul televiziunii, câștigând simpatia a milioane de români prin felul său de a fi. De curând s-a aflat care este legătura lui cu Jennifer Lopez, una dintre cele mai apreciate artiste internaționale.

Mihai Bendeac, cel mai mare fan al lui Jennifer Lopez

Mihai Bendeac le-a dezvăluit, de curând, fanilor săi de pe Instagram că a cunoscut-o Jennifer Lopez, celebra artistă în vârstă de 52 ani. Actorul nu a precizat unde s-a întâlnit cu actuala logodnică a lui Ben Affleck și nici în ce context a avut loc interacțiunea dintre ei, cert e că juratul de la iUmor s-a ales și cu un mic cadou din partea divei.

Actorul a primit de la iubita lui Ben Affleck o fotografie, cu semnătura ei personală ca autograf și o dedicație specială pentru el. Juratul de la iUmor le-a arătat urmăritorilor săi poza respectivă și le-a mărturisit că-i este dor de artistă.

,,Pentru Mihai Bendeac,

Cu dragoste, Jennifer Lopez”, a scrist artista pe fotografie.

,,I miss you, J.Lo (trad. Mi-e dor de tine J.Lo)”, a scris și comediantul în dreptul imaginii.

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

 

Vedeta din România pe care Mihai Bendeac a refuzat-o

Mihai Bendeac a avut câteva relații cu femei cunoscute din țara noastră. Roxana Vancea, Celia sau Andreea Popescu sunt doar câteva dintre numele sonore cu care actorul s-a afișat, de-a lungul timpului.

Însă, puțini sunt cei care știu că actorul a ratat o șansă importantă. Acesta a povestit totul la TV, în emisiunea de la Antena 1 în care este jurat. Într-o ediție iUmor, comediantul a mărturisit că a fost la un pas să iasă la o întâlnire cu Mădălina Ghenea, dar a refuzat-o în ultimul moment.

„E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat trebuia să ne întâlnim și i-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a povestit Mihai Bendeac, la iUmor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...