Legătura nebănuită dintre Margherita de la Clejani și Johnny Depp. Puțini știu ce relație există, de fapt, între ei. Imagini nemaivăzute

Andrei Cezar 06.06.2020, 10:18

Mergherita din Clejani este, în aceste zile, în centrul unui scndal monstru după de ce a făcut accident, iar rezultatele testelor de la IML au ieșit pozitive la consumul de droguri. Cu toate acestea, puțină lume știe că în trecut Marga l-a cunoscut și chiar a l-a ținut în brațe pe celebrul actor Johhnny Depp.

Margherita din Clejani, legutara nebănuită cu Johnny Depp

Fiica lăutarilor din Clejani nu traversează tocmai cea mai bună perioadă a vieții sale. Implicată într-un scandal cu iz penal, Marga din Clejani înceracă acum să își repare pe cât posibil imaginea șifonată în urma evenimentului care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni.

Însă trecutul vedetei nu a fost atât de zbuciumat. Mai mult, de-a lungul timpului ea a reușit, prin intermediul părinților ei, să cunoască vedete de talie internațională. Cel mai recent exemplu este actorul Johnny Depp, pe care familia Clejanilor l-a cunoscut acum câțiva ani.

Întreaga experiență a fost povestită de Marga, într-un interviu pentru Antena3.

“Cred că este cea mai mare vedetă, cel mai mare superstar, cu o modestie extrem de ieșită din comun. Nu am mai văzut niciodată un om atât de călduros și simpatic.

Tatăl meu m-a prezentat lui Johhny Depp, el m-a luat în brațe și eu m-am topit de tot. Eu am fost singura care nu a crezut că Johnny Depp poate să fie atât de modest și să aibă o relație atât de profundă și călduroasă cu familia mea.

Mă așteptam să nu ne bage în seamă, știind cum sunt vedetele de la noi. Și când am văzut cum vine Johnny Depp la tatăl meu și îi spune”Ioniță”, nu mi-a venit să cred.”, declara Margherita în 2016.

Legătura nebănuită dintre Margherita de la Clejani și Johnny Depp. Puțini știu ce relație există, de fapt, între ei. Imagini nemaivăzute
Legătura nebănuită dintre Margherita de la Clejani și Johnny Depp. Puțini știu ce relație există, de fapt, între ei. Imagini nemaivăzute

Emoții mari pentru Viorica din Clejani, atunci când l-a cunoscut pe Depp

Viorica din Clejani, mama Margheritei, a fost atât de emoționată atunci când l-a întâlnit pe ”piratul din Caraibe”, încât nici nu se putea uita în ochii lui.

“Când l-am văzut pe Johnny Depp, eu am rămas wow. Eu l-am văzut mereu pe actor, eu îl vedeam ca piratul din Caraibe.

S-a așezat pe scaun și se uita la mine și când m-a pătruns cu privirea aia a lui, chiar mi-am adus aminte de piratul acela. Eu nu am avut curaj să mă uit în ochii lui, nu am putut, toată noaptea nu am putut să mă uit în ochii lui, să îl privesc. E inexplicabil. Am avut niște emoții de nu mi-a venit să cred.”, a declarat Viorica din Clejani.

Urmăriți Impact.ro și pe