Legătura nebănuită dintre fiica lui Adrian Enache și Pepe. Puțini știu acest detaliu din viața artistului. „Îl iubesc din suflet”

Dumitrică Roxana 01.08.2022, 23:12
Legătura nebănuită dintre fiica lui Adrian Enache și Pepe. Puțini știu acest detaliu din viața artistului. „Îl iubesc din suflet”

Frumoasa Diana Enache se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare. Fiica energicului Adrian Enache este apreciată de public, fiind una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton. Extrem de discretă când vine vorba de viața privată, tânăra a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă

Adrian Enache, confundat cu soţul fiicei sale

Vestitul solist Adrian Enache e tare mândru de fiica lui, Diana Enache, care i-a moștenit talentul artistic. Au mare succes în duet, atât pe Litoral, la spectacolele de la teatrele de vară, cât și la nunți, în întreaga țară. Numai că, peste Ocean, au fost considerați soț și soție, nicidecum tată și fiică.

„Taică-tu câți ani are? 56? Hai, măi, fugi de aici!”. Nu de puține ori sunt întrebată dacă sunt nevastă-sa, ceea ce mă enervează la culme. Chiar și în turneul din ianuarie, din America, la fiecare show îi spuneau: „Vai, dar ce bine arată soția, ce ne bucurăm că ați venit cu ea!”, a declarat artista, în interviul exclusiv pentru Ego.ro,

De ce Adrian Enache și fiica sa, Diana, nu au mai plecat în America

Pepe, eroul  Dianei Enache

Relaţia cu Pepe rămâne una specială pentru Diana. El a salvat-o de la înec pe Diana pe când fata avea doar  4 ani. . Pepe și Adrian se aflau pe Litoral la deschiderea unui hotel. Enache era pe scenă, în timp ce fiica lui se prăbușea în mare de pe un ponton. După ce a adus-o teafără la mal, Pepe a urcat ud pe scenă să-și susțină recitalul. Interesant este că Pepe nu știa în acea clipă că fetița pe care a salvat-o era fata lui Adrian Enache.

„Pepe rămâne salvatorul meu, îi mulțumesc din suflet încă o dată, mă bucur pentru el, mai ales că acum și-a mărit familia. Îl apreciez din suflet și pentru tot ce face pentru comunitatea online. El este definiția unui suflet de artist, așa cum e și taică-miu, îi găsesc extrem de asemănători, rar găsești astfel de oameni cu suflet mare, trebuie să și transmiți și să ai sensibilitate, ca artist. Nu e suficient să fii doar pe scenă și să cânți. Pentru asta îl apreciez și îl iubesc din suflet pe Pepe, toată viața mea, e o prezență extraordinară. Îl iubesc și îi mulțumesc din suflet. Recent ne-am văzut la un eveniment, la o nuntă. Mă bucur de succesul pe care îl are și de cum este el ca om și nu mă feresc să zic asta.”, a spus fiica artistului.

Urmăriți Impact.ro și pe