Legătura inedită dintre Andra și Mario Fresh. Fanii au fost cuceriți imediat, când i-au văzut așa. Video

Diana Radu 09.07.2020, 09:15

Andra și Mario Fresh au lansat împreună o piese emoțională care se numește „Brațe stăine”. Cei doi artiști au interpretat pentru prima oară melodia, în premieră, în platoul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV. Însă, între cei doi există o legătură mai veche, pe care nu mulți dintre fani și-o mai aduc aminte.

Andra și Mario Fresh, legătură inedită: „Vocea lui Mario mi-a rămas în suflet”

Mario Fresh a fost concurent la „Românii au Talent”, emisiune din juriul căruia face parte chiar Andra. Tânărul a urcat pe scena „Românii au Talent”, acum 10 ani, însă de atunci a impresionat-o pe Andra cu vocea sa aparte. Mai mult, Mario pe atunci în vârstă de doar 11 ani își dorea ca într-o zi să cânte alături de Andra și iată că visul i s-a îndeplinit. Cei doi au lansat piesa „Brațe stăine”, care în doar 16 ore de la lansare a adunat 486.523 de vizionări.

„Talentul adevărat e de neuitat! Așa că vocea lui Mario mi-a rămas în suflet și în minte de când am auzit-o prima oară, acum 10 ani. Știam că va ajunge departe! Nu știam însă că vom și colabora! Azi la ora 16.00 lansam „Brațe străine”, a scris Andra pe contul său de Instagram ieri.

„Ce colaborare interesantă, sună extraordinar”

Cu toate că Andra și Mario Fresh fac parte din generații diferite de artiști, cei doi au mai multe lucruri în comun. De exemplu, amândoi și-au început carierele artistice la vârsta de aproximativ 5 ani. De asemenea, atât Andra (în 2005) cât și Mario (în 2009) au obținut premiul întâi la „Cerbul de Aur” la secțiunea dedicată copiilor. O altă asemănare o reprezintă faptul că acești au fost îndrumați de mentori la începutul cariei care le-au compus și piesele.

Cât despre piesa pe care o cântă împreună, „Brațe stăine”, aceasta a fost transpusă în imagini de regizorul de Alex Ceaușu. Producția piesei este semnată de Andra Records & Cat Music, iar compozitorii sunt: muzică – Șerban Cazan, Emilian Nechifor, Lucian Nagy, Ioan Cozma, Ana Maria Stancu, Seredinschi Sebastian; versuri: Emilian Nechifor, Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu.

Fanii au apreciat imediat melodia lansată de Andra și Mario Fresh: „Piesa este “HIT-UL VERII” felicitări dragii mei”, „Tot timpul am rămas surprinsă de fiecare dată când ați scos o piesă nouă. Felicitări!”, „Romantismul n-a murit, piesa asta sună a hit!”, „WOW e minunată melodia ! O aștept de 7 ore !”, „WOW… ce colaborare interesantă, sună extraordinar”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe canalul lui Mario de YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe