Lavinia Șandru revine pe micile noastre ecrane, după o pauză de doi ani

Alexandru Catalan / 24.10.2020, 10:36
Lavinia Șandru revine pe micile noastre ecrane, după o pauză de doi ani

Lavinia Șandru se întoarce la prima ei dragoste, televiziunea, după o pauză de doi ani. Revenirea se va produce la Canal 33, o televiziune mai tânără din peisajul audiovizual românesc, prezentă în grila principalilor operatori naționali de televiziune prin cablu. Cel mai probabil reîntîlnirea cu Lavinia Șandru se va produce la începutul lunii noiembrie, la fiecare sfârșit de săptămână.

Lavinia Șandru revine pe micile noastre ecrane

Actriță și jurnalistă româncă, dar și fost om politic, Lavinia Șandru a declarat pentru impact.ro că de data aceasta va aborda o emisiune de tip cultural. „Voi pleca în discuțiile cu invitații mei de la cartea lor preferată și vom țese firul emisiunii ținând cont și de conținutul celor citite și asumate, dar și de realitatea din jurul nostru, al tuturora”, a precizat vedeta de televiziune.

Lavinia Șandru a mai spus că în următoarele zile își va pregăti cu atenție structura noului său proiect, pe care l-a caracterizat deja ca fiind unul de „suflet”, dar a adăugat că nu va renunța nici la preocupările sale din ultima vreme, cum ar fi ciclul de interviuri pe Facebook sub egida „Școala de televiziune”, acolo unde a realizat foarte recent un maraton de peste 12 ore, cu diverși actori, pe tema închiderii teatrelor din pricina efectelor pandemiei de COVID-19.

Lavinia Sandru revine pe micile noastre ecrane
Lavinia Sandru

Pe de altă parte, vedeta de televiziune susține că un aparat de ozonificare i-a schimbat viața de la începutul pandemiei de COVID-19. „Mi l-am cumpărat de la Sf. Gheorghe chiar la începutul stării de urgență și de atunci eu am aer de munte în casă. Și nici un fel de teamă de viruși, fiindcă aparatul ăsta are tocmai acest rol, de a controla aerul, dar și virușii existenți, pe care-i distruge foarte repede. Cred că acest aparat de ozonificare ar putea fi o soluție foarte bună și pentru sălile de spectacole, nu doar de teatru, pentru ca lumea să continue să meargă și să se bucure de viață și de creația semenilor”, a conchis Lavinia Șandru.

Marcela Lavinia Șandru este o politiciană și jurnalistă română. A fost aleasă deputat pe listele PNL – PD în legislatura 2004 – 2008 în județul Mureș, ulterior, din februarie 2005 a fost deputat independent și a devenit membră a Partidului Inițiativa Națională, al cărui președinte a fost din 2009 și până la fuziunea acestuia cu UNPR.

Jurnalista a primit în 2012 titlul de „Femeia Anului 2012″ la Gala Femeilor de Succes organizată în România. Colaborarea sa cu lumea televiziunii a început în urmă cu șapte, opt ani. Cea mai recentă experiență datează de la finele lui 2018, atunci când a avut o serie de emisiuni la postul public de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI