Lavinia Pîrva recunoaşte ce intervenţii estetice are. Soţia lui Ştefan Bănica Jr. s-a săturat de zvonuri

Andra Daoud 15.01.2022, 08:04

Lavinia Pîrva s-a săturat de zvonuri și a dat cărțile pe față. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit deschis despre un subiect de care multe femei se feresc: operațiile și intervențiile estetice. Cântăreața a recunoscut ce fel de intervenții are, pentru a încheia acest capitol și a-i lămuri pe curioși. Cântăreața speră să pună capăt speculațiilor, în acest fel.

Lavinia Pîrva recunoaște ce intervenții estetice are

La 37 de ani, Lavinia Pîrva arată extrem de bine, motiv pentru care, de-a lungul timpului, au apărut tot felul de zvonuri cu privire la intervențiile chirurgicale pe care și le-ar fi făcut. Soția lui Ștefan Bănică a fost invitată recent în emisiunea lui Marius Manole, „Întrebarea mesei rotunde”, unde a pus punctul pe „i” și a lămurit, o dată pentru totdeauna, aspectul intervențiilor chirurgicale.

Lavinia a recunoscut că are o singură operație estetică, de lifting mamar, pe care și-a făcut-o după ce a devenit mamă. În rest, este vorba despre micro-intervenții sau tratamente non-invazive, pe care nu le consideră intervenții chirurgicale. Lavinia a recunoscut că este o femeie căreia îi place să se îngrijească și că nu vrea să îmbătrânească:

Eu cred că dacă simți nevoia… pentru că toate lucrurile astea pornesc din interior… dacă nu te simți bine în pielea ta și te ajută să prinzi încrede în tine, poți s-o faci, de ce nu?! Mie personal, dacă la mine te referi, îmi place să mă îngrijesc. S-a scris în nenumărate rânduri că am nu știu câte operații estetice.

Și vreau să spun că nu, eu am într-adevăr o singură intervenție a bustului și asta am făcut-o după ce am născut pentru că am simțit această nevoie, în rest eu nu am operații estetice. Nu am operații estetice la față, nu am operații estetice pe nicăieri, dar îmi place să mă îngrijesc.

Îmi place să fac tratamente la față, dar non-invazive, astea nu sunt operații estetice. Dar când simt nevoia s-o fac, o fac. Și într-adevăr, am cunoscut un om extraordinar, care îmi cunoaște foarte bine fața. (…) Dacă vreodată aș simți nevoia să fac asta, de ce nu?! Dar eu mă simt foarte bine cu mine, nu am niciun fel de problemă.” a povestit Lavinia.

Lavinia Pîrva recunoaşte ce intervenţii estetice are. Soţia lui Ştefan Bănica Jr s-a săturat de zvonuri
Lavinia Pîrva recunoaşte ce intervenţii estetice are. Soţia lui Ştefan Bănica Jr s-a săturat de zvonuri

Cum s-au cunoscut Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.

Lavinia este căsătorită de câțiva ani cu Ștefan Bănică Jr., iar în 2019 au devenit părinții unui băiețel. Cei doi artiști și-au ținut mult timp relația departe de ochii presei și ai curioșilor și chiar s-au căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii oficiate în Bulgaria.

Tot în cadrul emisiunii lui Marius Manole, Lavinia a povestit și cum a ajuns să îl cunoască pe Ștefan Bănică Jr. O prietenă comună le-a făcut cunoștință, iar mai departe Cupidon și-a făcut treaba:

Aveam o prietenă comună, fără să știm, dar s-a întâmplat la un moment dat să aflu de la prietena mea că se cunoaște foarte bine cu Ștefan și întâmplător ne-am întâlnit într-un anumit context și de acolo am continuat să ne cunoaștem. Așa a fost să fie. A fost o chestie pur întâmplătoare.

Prima dată când l-am cunoscut pe Ștefan l-am întrebat dacă este machiat. Pentru că întotdeauna mi-am pus această întrebare: Omul ăsta se machiază, își dă cu rimel, își dă cu ceva? A început să râdă. Nu, așa are ochii, așa este el. ”, a spus Lavinia Pîrva, la emisiunea „Întrebarea mesei rotunde” realizată de Marius Manole pe YouTube.

Lavinia este cu 17 mai mai tânără decât soțul ei, iar cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, în ciuda zvonurilor legate de despărțire care au apărut de mai multe ori, de-a lungul timpului.

Urmăriți Impact.ro și pe