EXCLUSIV

Lavinia Petrea se pregătește pentru aniversarea soțului: “Îi plac foarte mult cadourile cu o încărcătură emoțională mai mare” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 18.11.2022, 17:46
Lavinia Petrea se pregătește pentru aniversarea soțului: “Îi plac foarte mult cadourile cu o încărcătură emoțională mai mare” VIDEO EXCLUSIV

Noiembrie are o semnificație specială pentru Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor Pro TV de dimineață. Și asta pentru că 2 dintre cei 3 copii ai ei sunt născuți în această perioadă, mai este aniversarea soțului, dar și a altor persoane din familie. Știrista nu are o misiune ușoară în ceea ce privește alegerea cadoului pentru tatăl copiilor săi, întrucât acesta apreciază foarte mult surprizele cu valoare sentimentală. Vedeta Pro TV a povestit în exclusivitate pentru Impact cum și-a sărbătorit copiii și cum a reușit să își surprindă jumătatea anul trecut.

Lavinia Petrea se pregătește pentru aniversarea soțului

Lavinia Petrea este căsătorită cu Romulus Varga, unul dintre cei mai apreciați procurori români, el s-a ocupat și de cazul Elodia, și împreună au trei moștenitori: Mathias, Klara și Karin. “Avem luna noiembrie plină, urmează ziua soțului, ziua nepoatei mele, a prietenei mele, a verișorului. Pe 21 noiembrie sunt 3 sărbătoriți din familia noastră”, ne-a spus știrista.

Ea tocmai ce a bifat o petrecere ca la carte în cinstea copiilor ei, Mathias și Karin. Vedeta Pro TV i-a învățat de mici că este important ca toți oamenii dragi să le fie alături în astfel de zile speciale.

Lavinia Petrea se pregateste pentru aniversarea sotului
Lavinia Petrea se pregateste pentru aniversarea sotului

Și-a sărbătorit copiii la piscină

“Anul acesta, și-au dorit foarte mult o petrecere de ziua lor. În ultimii ani au fost privați de lucrul acesta, am sărbătorit în familie, cu puține persoane. Anul acesta și-au dorit o petrecere pentru doi copii care au două găști diferite de prieteni și colegi, plus familia noastră extinsă în care sunt foarte mulți copii. Ar fi însemnat mulți oameni și un cadou în sine destul de costisitor. Practic această petrecere a fost surpriza noastră pentru ei, a fost organizată la o piscină, pentru că lor le place foarte mult să înoate și au fost dați pe spate. Efectiv au fost foarte fericiți, iar cadourile noastre pentru ei, de această dată, în afară de petrecere au fost simbolice”, a povestit, pentru Impact.ro, Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea: “Această aștepare dă o valoare mai mare cadoului”

Pentru aniversările din familie, Lavinia este foarte atentă la detalii, dorindu-și ca sărbătoriții să se bucure de darurile primite și să le fie utile. Uneori, își întreabă direct copiii ce își doresc și dacă într-adevăr este un obiect la care le rămâne gândul, ea îl va achiziționa și îl va dărui la momentul potrivit.

“Am încercat de-a lungul anilor să îi fac să înțeleagă că este mai important să fim împreună, să ne adunăm prieteni, familie și acesta să fie cel mai important cadou pentru ei, mai puțin lucrurile materiale. De regulă îi întreb ce își doresc pentru că îmi place să le iau acel lucru pe care și-l doresc. Uneori, de-a lungul lunilor, îmi spun: “Mama, mi-aș dori nu știu ce”. Bine, dacă peste câteva luni tot acel lucru ți-l vei dori, o să-l primești de ziua ta. Iar această aștepare dă o valoare mai mare cadoului primit într-un final”, ne-a dezvăluit ea strategia pe care o aplică în cazul copiilor.

Lavinia Petrea: “Cu siguranță o să am o sclipire”

Nu la fel de simplu stau lucrurile cu partenerul ei de viață, procurorul Romulus Varga. De fiecare dată, Lavinia a reușit să îl impresioneze. Zilele trecute, la Premiile TV Mania, știrista ne-a mărturisit că încă nu găsise varianta câștigătoare pentru a marca ziua de naștere a soțului.

“Lui îi plac foarte mult surprizele și cadourile cu o încărcătură emoțională mai mare. Încă nu mi-a venit acea idee de care să fiu foarte mulțumită și încă mă uit cu mare drag la cadoul pe care i l-am făcut anul trecut și cu care am reușit să-l surprind. A constant într-o serie de tablouri cu poze din anii noștri împreună și cu copiii și le-a găsit pe un perete al casei și a fost foarte plăcut surprins. Cu siguranță o să am o sclipire”, a spus Lavinia Petrea pentru Impact.ro.

În iulia, vedeta Pro TV a schimbat prefixul și a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani în insula Lefkada din Grecia, alături de familie. Înițial, soțul îi propunsese o escapadă romantică în doi, dar Lavinia s-a răzgândit și și-a dorit, de ziua ei, să aibă copiii alături.

A pregătit un cadou special pentru Neti Sandu

La doar 2 zile după aniversarea soțului, Lavinia are un nou motiv de bucurie. “Mai avem o sărbătorită în familia noastră: Neti Sandu, draga noastră, este și ea născută în noiembrie, sotul meu este pe 23 noiembrie, Neti pe 25 noiembrie. Și ei îi plac la fel cadourile astea așa cu încărcătură sentimentală și mi-a venit zilele astea ideea și sunt atât de mulțumită de ea”, a precizat Lavinia, care reușește să dea dovadă de creativitate la capitolul daruri.

Urmăriți Impact.ro și pe