Laurette, implicată într-un accident grav. Imagini cu maşina distrusă a mulatrei

Ioana Bucur 22.03.2022, 19:11
Laurette, implicată într-un accident grav. Imagini cu maşina distrusă a mulatrei

Momente cumplite pentru frumoasa vedetă, marți după-amiaza. Laurette a fost implicată într-un accident grav de circulație. Incidentul a avut loc în apropierea unei grădinițe. Au apărut primele imagini cu mașina distrusă a mulatrei. Din primele informații, patru autoturisme ar fi fost avariate, nu se știe dacă au existat persoane rănite.

Laurette, implicată într-un accident grav

Laurette a trăit spaima vieții. Marți după-amiază, ea a fost implicată într-un accident grav de circulație. Incidentul a avut loc în apropierea unei grădinițe din zona Tunari.

Din primele informații, patru autoturisme ar fi fost avariate, iar la locul accidentului s-au strâns mai multe persoane.

Până în acest moment, nu se știe ce a provocat accidentul sau care dintre șoferii implicați ar fi fost vinovat. Nu există informații nici despre eventuale persoane rănite. Jurnaliștii redacției Spynews.ro au publicat primele imagini cu mașina aproape distrusă condusă de Laurette.

Laurette, implicată într-un accident grav. Imagini cu maşina distrusă a mulatrei

„Am fost patru zile moartă, la pat”

Laurette a trecut printr-o perioadă dificilă la finalul anului trecut, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. În plin val patru al pandemiei de Covid-19, Laurette nu a scăpat și a ajuns să se infecteze cu virusul SARS CoV-2. Vedeta a avut, din păcate, simptome destul de serioase, bruneta mărturisind că s-a simțit foarte rău câteva zile la rând. Fotomodelul a povestit totul într-un interviu recent.

Laurette Atindehou a fost testată pozitiv chiar înainte de vacanța mult așteptată de sărbători. Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru click.ro faptul că s-a confruntat cu simptome neplăcute, care au ținut-o la pat timp de patru zile. Aceasta ar fi trebuit să plece într-o călătorie în Statele Unite ale Americii, însă, în schimb, a fost nevoită să rămână acasă să se trateze.

„Am avut și eu Covid, chiar înainte de Sărbători. Mai precis, chiar înainte să plec în vacanță în America. Am fost patru zile moartă, la pat! Dar bine că l-am făcut, uite că acum, cu infectările astea cu Omicron, am scăpat”, a spus Laurette pentru click.ro.

Cu toate că nu mai apare așa des la TV, Laurette a ajuns să câștige bani frumoși odată cu intrarea în lumea afacerilor. Ea și-a deschis un salon de masaj terapeutic. Salonul, aflat în sectorul 2 al Capitalei, reprezintă principala activitate a vedetei. Aceasta a investit o sumă considerabilă de bani pentru a-l pune la punct, apelând la un credit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...