Laurențiu Reghecampf s-ar putea întâlni mai des cu Anamaria Prodan. Ce rol are Gigi Becali în negocieri

Beatrice Dumitru 08.11.2022, 08:19
Laurențiu Reghecampf s-ar putea întâlni mai des cu Anamaria Prodan. Ce rol are Gigi Becali în negocieri

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, după ce antrenorul a decis șă-și refacă viața cu altă femeie. Cei doi nu s-au mai văzut după incidentul violent în care au fost implicați în luna septembrie, dar s-ar putea întâlni mai des dacă Gigi Becali va ajunge la un acord cu Laurențiu Reghecampf.

Rolul lui Gigi Becali

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o relație de 15 ani, dar au decis să meargă pe drumuri separate după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. În luna septembrie, aceștia au fost protagoniștii unei bătăi în plină în stradă și au ajuns la poliție, dar și la INML.

De atunci, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-au mai văzut, dar s-ar putea ca acest lucru să se întâmple mai des, dacă antrenorul va bate palma cu Gigi Becali și va reveni în țară pentru a antrena pe FCSB, pentru a treia oară. Acum, fostul soț al Anamariei Prodan pregătește echipa Neftci Baku din Azerbaidjan, unde încasează un salariu de 40.000 de euro pe lună.

Laurențiu Reghecampf s-ar putea întâlni mai des cu Anamaria Prodan. Ce rol are Gigi Becali în negocieri
Gigi Becali âl vrea la Luarențiu Reghecampf la FCSB.

Laurențiu Reghecampf nu vrea ca fosta soție să-i mai poarte numele

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a căptat o turnură urâtă, după ce impresara și-a acuzat fostul soț că a „sustras bunuri și bani care aparțineau familiei”. „Organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf”, spunea aceasta la sfârșitul anului trecut.

Laurențiu Reghecampf a atacat și el și a cerut în instanță ca fosta soție să nu-i mai poarte numele după separarea legală. În cazul în care Tribunalul Buftea decide ca Anamaria Prodan să renunțe la numele Reghecampf, ea va deveni în acte Dumitrescu, numele primului ei soț.

Nici măcar nu m-a strigat vreodată cineva Reghecampf sau Dumitrescu. Eu sunt Anamaria Prodan, eu așa m-am născut, ei au devenit cunoscuți, normal, ca fiind soții mei. E frumos să fie așa că o familie se ajută”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are două fete din căsătoria cu fostul baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Rebecca și Sarah, și un băiat cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, Laurențiu junior.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...